FOTO EXCLUSIV. Cum a fost surprins Andrei Neacşu în pădurea Băneasa. Ce face soţul Ilincăi Vandici când crede că nu îl vede nimeni

Stan Filon, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 13:32

Pe Ilinca Vandici o cunoaște o țară întreagă. Este prezentatoare acum la Kanal D, la celebra emisiune ”Bravo, ai stil” și are mii de fani. Soțul său este însă o prezență mult mai discretă, preferând să se ocupe liniștit de afacerile familiei. Recent, acesta a fost suprins într-o ipostază în care nu a mai fost văzut.

Iată cum a fost surprins Andrei Neacşu în pădurea Băneasa

Andrei Neacșu, că despre el este vorba, este fiul primarului din Tunari şi învârste afaceri de milioane de euro. Soțul Ilincăi Vandici, cunoscut prin cluburile din Dorobanți ca Spelbu, s-a impus în domeniul imobiliar. Are o companie de imobiliare situată chiar în Tunari, unde influența sa este într-o continuă expansiune.

Andrei Neacșu a mai fost căsătorit în trecut, dar inima i-a fost răpită de Ilinca Vandici. Cei doi sunt împreună de ceva timp și au devenit și părinți. Ambii arată foarte bine, iar recent s-a descoperit că și Andrei Neacșu depune eforturi consistente pentru a-și menține silueta.

Cum a fost surprins Andrei Neacsu in padurea Baneasa
Cum a fost surprins Andrei Neacsu in padurea Baneasa

S-a pierdut în adâncul pădurii Băneasa

Paparazzy Impact.ro l-au surprins în pădurea Băneasa, unde a venit cu bolidul său Maybach în valoare de 250.000 de euro pentru o repriză intensă de cardio. Soțul Ilincăi Vandicia a venit pregătit pentru o repriză de jogging. Și-a lăsat mașina cu numere personalizate SPB (SPelBu) și s-a pierdut în adâncul pădurii.

Relația lui Ilinca Vandici cu Andrei Neacșu decurge bine, dar prezentatoarea a recunoscut că gelozia este bună într-o relație. Frumoasa prezentatoare a fost înșelată cam de toți partenerii de viață, iar acum suflă și în iaurt.

”Oarecare proporție de gelozie e necesară într-un cuplu, dar niciodată dusă la extrem. Nu se datorează unui anumit lucru în special, bucățica asta din noi cred că e firească; în momentul în care îl iubești pe cel de lângă tine, ești atent. Bărbatului de lângă mine îi cer să mă iubească așa cum sunt, fără a încerca să mă schimbe, să mă respecte, să mă susțină, să comunice cu mine despre orice chestiune. Ceea ce îi cer, îi și ofer.

Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine”, spunea vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...