Argeș: Scene desprinse din filmele de acțiune. Ce a pățit un bărbat după ce a furat două mașini și produs un grav accident VIDEO

Cristi Ionică 03.02.2021, 11:02
Scene desprinse din filmele de acțiune s-au petrecut noaptea trecută în localitatea argeșeană Topoloveni. Protagonist a fost un tânăr de 22 de ani, vechi client al polițiștilor din zonă. Acesta a furat întâi o dubiță, pe care, după 30 de kilometri a abandonat-o pe marginea drumului, în comuna Priboieni. Când se pregătea să fure o altă mașină, acesta a fost zărit de proprietar și pus pe fugă.

Scene desprinse din filmele de acțiune

Lucrul acesta nu l-a speriat. Ba, mai mult, tânărul s-a oprit în benzinăria din localitate și, fără să stea pe gânduri, a scos cuțitul și a amenințat o șoferiță care își alimenta mașina cumpărată chiar în acea seară, de la un preot. Luată prin surprindere, femeia i-a dat cheile mașinii fără să se opună.
Soțul acesteia, care era în interior ca să plătească combustibilul, nu a putut interveni, privind neajutaorat la mașina care se nîdepărta. Femeia a apucat însă să sune la 112 și să spună „Veniți , că ne omoară”. La scenă a mai fost prezent și un martor, care a fost la un pas de accident, hoțul încercând să-l calce cu autoturismul.
Cursa nebună nu a durat decât cîteva minute. La aproximativ 5 kilometri distanță, hoțul a pierdut controlul mașinii,  un autoturism Audi, și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un autoturism de teren, condus regulamentar de un șofer de 47 de ani.
Scene desprinse din filmele de actiune
Scene desprinse din filmele de actiune
În urma impactului violent, în care cele două mașini au fost distruse complet, au fost rănite cele trei persoane din autoturismul de teren, dar și șoferul hoț, care a fost scos de pompieri din epava fumegândă. Traficul a fost blocat mai multe ore, iar victimele au ajuns la spital.
În această dimineață, hoțul de 22 de ani a încetat din viață. Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat și dacă, la momentul comiterii faptelor, tânărul consumase alcool sau droguri.
Urmăriți Impact.ro și pe