Simona Halep nu a mai putut să tacă. Ce le-a transmis australienilor după ce a fost huiduită

Stan Filon, Mihai Cheleș 30.01.2021, 13:05
Simona Halep nu a mai putut să tacă. Ce le-a transmis australienilor după ce a fost huiduită

Simona Halep a fost huiduită la scenă deschisă, în Australia, dar cu toate acestea, sportiva noastră nu s-a supărat, ba chiar s-a amuzat! Totul a avut loc la conferința de presă susținută de numărul 2 WTA, după prima partidă câștigată în anul 2021!

Simona Halep, huiduită la scenă deschisă în Australia

Simona Halep a început cu dreptul anul competițional 2021, după ce a câștigat prima partidă, chiar dacă a fost una demonstrativă. Sportiva din România a participat la turneul demonstrativ de la Adelaide intitulat ”A Day at the Drive”.

Simona Halep a câştigat primul meci chiar în fața numrului 1 mondial, Ashleigh Barty. Românca s-a impus după 3-6, 6-1, 10-8. Un moment foarte amuzant a avut loc la interviul de după meci, când Simona Halep a agitat masele! Românca a recunoscut că este o susţinătoare a echipei Port Adelaide, formaţie a cărei fan este, de fapt, antrenorul Darren Cahill.

Simona Halep, huiduita la scena deschisa in Australia
Simona Halep, huiduita la scena deschisa in Australia

”Oare s-o spun? Sunt încrezătoare”

„De asemenea, țin și cu echipa de fotbal (n.r. fotbal australian). Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, așa că știu că Port Adelaide e o echipă bună”, a transmis Simona Halep, moment în care a fost ovaţionată din tribune de o parte din suporteri. Românca a fost însă și huiduită de cealaltă parte a publicului, care nu agrează echipa respectivă de fotbal.

Simona Halep a zâmbit și nu s-a supărat, drept dovadă, a repostat imaginile pe contul ei de Twitter, alături de două feţe zâmbitoare.

„Să fiu pe teren cu Ashleigh Barty este mereu un răsfăţ, dar în seara asta la Adelaide, cu fanii bucurându-se în tribune, a fost ceva special.

Mulţumesc Federaţiei Australiene pentru că a organizat un astfel de eveniment şi celor din Adelaide pentru că au venit să-l urmărească”, a fost un alt mesaj postat de Simona Halep, după meciul cu Ashleigh Barty.

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost desemnată principala favorită a turneului Gippsland Trophy (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 dolari şi care va debuta duminică la Melbourne.

Simona Halep va intra direct în turul secund, unde o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) şi rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...