EXCLUSIV. Marea artistă din România care refuză să poarte mască de protecţie pe stradă. Imaginile care spun tot

Ana Anitoiu 26.01.2021, 13:39

O mare artistă din România refuză să poarte mască de protecție pe stradă, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus încă n-a luat sfârșit, campaniile de vaccinare anti-COVID-19 fiind în desfășurare atât în țară, cât și în restul lumii.

Ce mare artistă din România refuză să poarte mască de protecție pe stradă

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 51 de ani, care a trecut de la muzică la acrobație, a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro în public, în București la ceas de seară, fără mască de protecție împotriva noului coronavirus. Artista a ieșit dintr-o curățătorie de haine de pe Dorobanți.

Cu părul tuns scurt, nemachiată, îmbrăcată cu o haină închisă la culoare și cu ochelarii pe nas, Sanda Ladoși a ieșit din curățătoria de haine și a mers direct la mașina ei în două uși. Artista, care a mers la curățătorie neînsoțită, s-a urcat la volan și a plecat către casă. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini!

EXCLUSIV. Marea artista din Romania care refuza sa poarte masca de protectie pe strada. Imaginile care spun tot
Sanda Ladosi

Artista are un motiv de supărare

Pentru Sanda Ladoși, care a participat la alegerile parlamentare, anul 2020 s-a încheiat prost. Soțul ei, omul de afaceri Ștefan Tache, în vârstă de 66 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte persoane, pentru complicitate la delapidarea unei societăți de leasing financiar. De altfel, pentru artistă nu este primul episod de acest fel. În 2017, a fost ridicată și ea de DIICOT de acasă, într-un dosar privind înșelarea Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, u un prejudiciu de aproape un milion de euro.

„În perioada iulie 2007 – septembrie 2008, directorul general al unei instituții financiare nebancare, beneficiind de ajutorul celor doi directori din subordinea sa, ar fi încheiat fără drept un număr de 42 contracte de leasing financiar cu societățile controlate de cei doi oameni de afaceri. Contractele respective ar fi fost încheiate cu încălcarea normelor Băncii Naționale a României și a celor interne ale societății conduse de primii trei inculpați”, au explicat procurorii despre dosarul în care soțul Sandei Ladoși a fost trimis acum în judecată, prejudiciul fiind de peste 16.300.000 de euro.

Artista, despre motivul pentru care a vrut să intre în politică

La alegerile parlamentare de anul trecut, Sanda Ladoși a candidat în județul Mureș și a deschis lista celor de la Partidul Ecologist Român la Senat. Artista și-a explicat de ce a decis să intre în politică. Ea a spus că hotărârea a venit ca ”un soi de revoltă la ceea ce trăim în mod special azi”. Cântăreața a precizat atunci că nu face parte din nicio structură politică și că ea doar reprezintă ideile unui partid.

”Sunt doar un reprezentant al ideilor unui partid, singurul de altfel care azi mă poate interesa deoarece ideile sale sunt preocupările mele zilnice. Apă, aer, pământ curat care generează sănătate nouă și copiilor noștri. Ar trebui, cred, să fie mai puțini politicieni și mai mulți oameni. Asta ar fi rețeta ideală a rezistenței în politic. Cei cu ștate vechi ar trebui să facă mai degrabă loc oamenilor cărora chiar le pasă de oameni”, a spus Sanda Ladoși.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...