Alegeri parlamentare 2020. Sanda Ladoși, candidat la alegerile parlamentare

Stan Filon 05.12.2020, 19:57
Alegeri parlamentare 2020. Sanda Ladoși, candidat la alegerile parlamentare

Sanda Ladoși, candidat la alegerile parlamentare. Sanda Ladoși este un nume foarte cunoscut în România. Ne cântă și ne încântă de dinainte de 1989, iar șlagărele sale sunt cântate și acum. Este posibil să avem ocazia să o cunoaștem pe artistă și din alt unchi acum, deoarece s-a decis să se lanseze în politică.

Sanda Ladoși candidează din partea PUR pentru un loc în Senat

Sanda Ladoși candidează la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie pe listele Partidului Ecologist Român. Spune că alegerea nu a fost deloc dificilă, deoarece este interesată de aceleași lucruri: apă, aer, pământ curat. Dar ce a mânat-o pe Sanda Ladoși în politică, unde atacul la persoană este la ordinea zilei.

Chiar dacă este un suflet de artist, Sanda Ladoși spune că a ma fost atacată și în trecut și știe să facă față. ”De atacuri am avut parte de-a lungul vieții destule. Și nu simple. Probabil că a fost o pregătire pentru ce vă urma. Nu îmi e teamă de atacuri. Cunosc o mare majoritate a lumii politice și nu cred că este cineva în măsură să mă atace. Niciunul din cei implicați în această zonă nu s-au născut cu experiență. Cu siguranță au acumulat-o în timp”, a declarat vedeta pentru Fanatik.

Sanda Ladosi candideaza pentru un loc in Senat
Sanda Ladosi candideaza pentru un loc in Senat

Ce a mânat-o în lupta politică

Cântăreața a spus că s-a săturat să privească de pe margine viața politică șisă nu poată face nimic. Este revoltată de ce a văzut în ultimii ani în România și de aceea s-a decis să candideze.

”Decizia de a mă implica în zona politică este probabil un soi de revoltă la ceea ce trăim în mod special azi. Și aș dori să fie foarte clar. Nu sunt om politic, nici nu am cum și nu fac parte din nicio structură politică. Sunt doar un reprezentant al ideilor unui partid, singurul de altfel care azi mă poate interesa deoarece ideile sale sunt preocupările mele zilnice. Apă, aer, pământ curat care generează sănătate nouă și copiilor noștri. Ar trebui, cred, să fie mai puțini politicieni și mai mulți oameni. Asta ar fi rețeta ideală a rezistenței în politic. Cei cu ștate vechi ar trebui să facă mai degrabă loc oamenilor cărora chiar le pasă de oameni”, a mai declarat pentru sursa menționată.

Sanda Ladoși candidează în județul Mireș și deschide lista celor de la Partidul Ecologist Român la Senat. Ne este singura artistă care încearcă să se lanseze în politică. Alături de ea candidează și Marcel Pavel, tot pe listele PER, tot la Mureș, însă pentru un loc în Camera Deputaților.

Urmăriți Impact.ro și pe