Otniela Sandu are iubit, s-a afișat prima oară alături de el. Cine e bărbatul. ”Zice că am vrut să-l omor”

Ana Anitoiu 14.01.2021, 09:38

Otniela Sandu, frumoasa blondă care s-a remarcat la show-urile ”Ferma” și ”Survivor”, are iubit și s-a afișat prima oară alături de el, într-un platou de televiziune. Iată cine este bărbatul care i-a devenit partener și de ce i-a spus el că ea ar fi vrut să-l omoare, la începutul relației lor. Tânărul i-a făcut o declarație de dragoste în fața camerelor de filmat.

Cine este bărbatul din viața frumoasei Otniela Sandu

Miercuri, 13 ianuarie 2021, Otniela Sandu a apărut la ”Teo Show” de la Kanal D alături de iubitul ei, Radu Constantin. Relația lor a început în urmă cu câteva luni, dar ei și-au dorit să fie cât mai discreți până acum, ca să se poată bucura în liniște de începutul poveștii lor de dragoste.

Radu Constantin se ocupă cu vlogguri educative, sketch-uri, precum și seriale, precum ”Școala invers” și ”DM”. Cel mai recent serial al său a ajuns în trending chiar de la primul episod, chiar dacă acesta a fost realizat cu buget zero.

Otniela Sandu are iubit, s-a afisat prima oara alaturi de el. Cine e barbatul. Zice ca am vrut sa-l omor
Otniela Sandu si iubitul ei, Radu Constantin

Otniela Sandu a primit o declarație de dragoste, la TV

Se pare că între Otniela Sandu și iubitul ei Radu Constantin lucrurile merg de minune. Cei doi reușesc să se facă fericiți unul pe altul. Amândoi au confirmat acest lucru, iar el i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, în timpul emisiunii TV, după ce a precizat că nu se simte copleșit de atenția ce i se acordă frumoasei lui partenere.

“De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit”, a spus Radu Constantin, în prezența Otnielei Sandu, la ”Teo Show” de la Kanal D.

De ce a crezut iubitul Otnielei Sandu că ea a vrut să-l omoare

Fosta participantă de la “Ferma” și ”Survivor” a povestit și un episod haios ce s-a petrecut la începutul relației lor – moment pentru care a decis să păstreze un suvenir. Totul a pornit de la intenția ei de a face un gest frumos pentru el.

“La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducă sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat”, a povestit Otniela Sandu.

Otniela Sandu, despre primul lucru ce i-a atras atenția la iubitul ei

De asemenea, Otniela Sandu s-a declarat foarte fericită. Frumoasa blondă a spus că l-a întâlnit pe Radu Constantin în urmă cu un an și jumătate și a precizat care a fost primul lucru ce i-a atras atenția la el. ”Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat”, a povestit ea.

Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de make-up artist, domeniu în care este apreciată. În afară de aceste lucruri, ea a cochetat cu actoria. Acum, vrea să se dezvolte în acest domeniu, mai ales că aceasta este prima ei dragoste. În copilărie, își dorea să devină actriță sau prezentator de știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...