Cu cine a făcut Crăciunul Simona Halep. Imaginile cu fericirea jucătoarei de tenis

Iancu Andreea 26.12.2020, 12:03

Este a doua jucătoare a lumii, însă această reușită nu a schimbat omul Simona Halep. Deși ar putea călători oriunde în lume pentru a petrece sărbătorile de iarnă, jucătoarea de tenis a decis să se bucure de perioada aceasta a anului în România, mai aproape de cei dragi. Fanii sportivei au putut chiar afla cu cine a făcut Crăciunul Simona Halep în urma postărilor de pe internet. O persoană extrem de dragă jucătoarei apare alături de sportivă.

Imaginile care dezvăluie cu cine a făcut Crăciunul Simona Halep

Nașterea Domnului reprezintă un prilej perfect pentru a fi alături de cei apropiați, iar Simona a demonstrat că nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Constănțeanca a ales să împărtășească cu fanii săi din întreaga lume modul în care a petrecut Crăciunul, postând fotografii de sezon. Cei care o apreciază pe sportivă nu au ezitat și au admirat-o pe Simona, asigurându-se că aprecierile și urările de bine ajung la jucătoare la ceas de sărbătoare. Peste 10.000 de aprecieri a strâns Halep cu imaginile de Crăciun.

Pentru că este o profesionistă, Simona a luat decizia de a rămâne în țară după ce s-a consultat și cu Daren Cahill, antrenorul său. Aceasta nu a zburat către Australia, așa cum mai multe jucătoare au decis, Halep preferând să se relaxeze în preajma familiei înainte de competițiile din 2021. Încă din ianuarie, românca va pleca să se antreneze în cadrul unor turnee de pregătire pentru Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Până atunci, Simona Halep face Crăciunul alături de ai săi, după cum se poate observa și în imaginile postate pe conturile sale de socializare alături de mesajul „Crăciun fericit!”, scris în descrierea fotografiilor. Campioana a stat alături de părinți,  s-a bucurat de brad și decorațiuni, dar și de timpul petrecut alături de o persoană extrem de dragă. Sportiva s-a fotografiat alături de cumnata și nepoata sa, la masa de Crăciun fiind prezent și fratele jucătoarei. De asemenea, pentru a doua oară, sportiva a petrecut Nașterea Domnului alături de Toni Iuruc, iubitul său.

Simona Halep alături de nepoata sa
Simona Halep alături de nepoata sa

Simona debutează în 2021 la Australian Open, cap de serie numărul 2

Însă perioada de repaos a sportivei se încheie în curând, ea urmând să plece din România la începutul lui 2021 pentru a se antrena. Campioana a aflat deja poziția sa în cadrul turneului de tenis al anului viitor. Astfel, Simona Halep pornește în competiția de la Australian Open 2021 din postura de cap de serie numărul 2. Acesta este și locul pe care este clasată românca și în clasamentul WTA. În ciuda pandemiei și măsurilor stricte pentru ca o astfel de competiție să aibă loc, jucătorii lumii sunt așteptați în Australia.

Totodată, cea care pornește din poziția de cap de serie numărul 1 este Ashleigh Barty, cea care ar putea să o înfrunte pe româncă în finală. Printre numele importante din tenisul mondial se numără și Naomi Osaka și Sofia Kenin, două sportive care au avut rezultate impresionante în 2020 și care acum sunt clasate cap de serie numărul 3 și respectiv 4.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...