Lavinia Pârva, prima declarație după zvonurile legate de divorț: „Am un notar care stă cu actele pregătite”

Andreea Bisinicu 11.11.2020, 15:37
Lavinia Pârva, prima declarație după zvonurile legate de divorț: „Am un notar care stă cu actele pregătite”

Lavinia Pârva, prima declarație după zvonurile legate de divorț: „Am un notar care stă cu actele pregătite”. Frumoasa brunetă a luat foc. ce a spus în privința zvonurilor separării sale de Ștefan Bănică.

Lavinia Pârva, prima declarație după zvonurile legate de divorț

Lavinia Pârva a luat foc, după ce a auzit zvonurile din presă. După ce gurile rele au spus că divorțează de Ștefan Bănică, pentru că a fost surprinsă fără verighteta pe deget, frumoasa brunetă a luat atitudine, printr-un mesaj ironic la adresa celor care au scris că ea și soțul ei se separă.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?

Lavinia Pârva a ținut să precizeze că nu este adevărat că se desparte de Ștefan Bănică. Mai mult de atât, vedeta a spus că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și sunt îndrăgostiți lulea.

Lavinia Parva si Stefan Banica traiesc o frumoasa poveste de dragoste de multi ani. Cei doi sunt casatoriti si au un fiu, Alexandru
Lavinia Parva si Stefan Banica traiesc o frumoasa poveste de dragoste de multi ani. Cei doi sunt casatoriti si au un fiu, Alexandru

Cum a reușit Lavinia Pârva să slăbească 30 de kilograme

Lavinia Pârva este o femeie norocoasă. Are o familie fericită, un nume în showbiz și o afacere în domeniul modei care merge foarte bine. Recent, bruneta a atras toate privirile, când se plimba prin parc cu fiul ei, micuțul Alexandru.

Vedeta arată senzațional, mai ales după ce a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme. Cu un regim alimentar echilibrat și mult sport, soția lui Ștefan Bănică a reușit să topească, în câteva luni kilogramele acumulate după naștere și să revină la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată.

Lavinia Pârva este o mamă devotată și o prietenă bună a celorlalți doi copii pe care îi are Ștefan Bănică Jr. Chiar el a vorbit despre acest aspect într-un interviu recent.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, declarase Ştefan Bănică pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe