Cinci persoane au ajuns la spital intoxicaţi cu fum, după un incendiu într-un bloc din Hunedoara. A fost alertă portocalie

Badea Violeta 01.07.2022, 19:43
Cinci persoane au ajuns la spital intoxicaţi cu fum, după un incendiu într-un bloc din Hunedoara. A fost alertă portocalie

Șase persoane au fost evacuate în urma unui incendiu care a avut loc vineri, 1 iulie, într-un bloc de locuinţe din localitatea Gurabarza din judeţul Hunedoara. Cinci oameni care s-au intoxicat cu fum au fost duși la spital, între ei aflându-se și doi copii. Pompierii au ajuns rapid la fața locului și au acționat pentru stingerea flăcărilor!

Incendiu la un bloc în Hunedoara. Cinci persoane s-au intoxicat cu fum și au ajuns la spital

Un incendiu s-a produs vineri, 1 iulie, într-un bloc de locuințe din localitatea Gurabarza din Hunedoara. Echipele de intervenție ajunse de urgenţă la fața locului au evacuat șase persoane. Din păcate, cinci oameni s-au intoxicat cu fum și au fost transportați la spital. Este vorba de trei adulţi şi doi copii.

„Un incendiu a izbucnit astăzi într-un un apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuinţe din localitatea Gurabarza. Pentru interventie au fost mobilizate imediat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Sectia de Pompieri Brad, iar ulterior forţele au fost suplimentate de pompierii Detaşamentului Deva, cu autoscara mecanică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, alături de un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Băiţa. De asemenea, la locul evenimentului au sosit în sprijin şi trei ambulanţe ale SAJ”, a transmis ISU Hunedoara, potrivit news.ro.

Incendiu la un bloc din Hunedoara
Incendiu la un bloc din Hunedoara

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum

Conform ISU Hunedoara, incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, iar  locatarii de la etajele superioare și-au văzut moartea cu ochii.  Preț de minute bune, aceștia au fost blocați în locuinţe din cauza fumului dens. La Secţia de Pompieri Brad a fost alertă portocalie.

„Începând cu ora 15:30, la Secţia de Pompieri Brad a fost ridicată capacitatea de intervenţie la nivel III – alerta portocalie. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, locatarii de la etajele superioare ale clădirii fiind surprinsi şi blocaţi în locuinţe din cauza fumului dens”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Din fericire, pompierii militari au reușit într-un final să localizeze și să lichideze incendiul. În prezent, nu mai există niciun pericol. Acum, autoritățile încearcă să afle cauza producerii incendiului

Urmăriți Impact.ro și pe