31 de danezi au înnoptat într-un magazin Ikea după ce au fost surprinși de o furtună de zăpadă și au rămas complet blocați

Ioana Bucur 02.12.2021, 23:31

Pentru câțiva ghinioniști (sau norocoși), un drum scurt până la unul dintre cele mai cunoscute magazine de mobilă din lume s-a transformat într-o experiență pe care sigur nu o vor uita vreodată. 31 de danezi au înnoptat într-un magazin Ikea după ce au fost surprinși de o furtună de zăpadă și au rămas complet blocați.

Noapte de neuitat pentru 31 de danezi blocați într-un magazin Ikea

După atâția ani de prezență a gigantului suedez la noi în țară, românii știu foarte bine că înainte de orice vizită la Ikea trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pentru a face față multitudinii de produse care mai de care mai inedite și la prețuri accesibile, însă nimeni nu s-ar gândi să își pună în geantă și o pijama.

Pentru 31 de danezi, magazinul Ikea în care își făceau cumpărăturile s-a transformat într-un hotel, fără voia lor sau a angajaților. Oamenii au fost blocați, miercuri seara, după ce o furtună de zăpadă a lovit nordul Danemarcei, aducând cantități însemnate de omăt într-un timp foarte scurt.

Clienții și angajații magazinului de mobilă din orașul Aalborg au fost surprinși, la ora închiderii, când au observat că nu au cum să plece. Pentru că nu au avut de ales, și-au petrecut noaptea în showroom-ul centrului comercial.

Am dormit în expozițiile de mobilier și în showroom-ul nostru de la primul etaj, unde avem paturi, saltele și canapele extensibile”, a declarat directorul magazinului Peter Elmose pentru tabloidul Ekstra Bladet.

31 de persoane au înnoptat într-un magazin Ikea

„Am râs de situație, pentru că probabil nu o vom mai experimenta”

Bărbatul a ales să privească situația cu umor, spunând că au fost și părți bune, iar clienții au putut „alege exact patul pe care și-au dorit întotdeauna să-l încerce”.

Se pare că nici clienții nu au fost foarte deranjați de experianța inedită. Elmose a spus că și-au petrecut seara uitându-se la televizor și mâncând, adăugând că a mers „super bine. A fost o noapte bună. Totul distractiv”.

Anagajații și clienții unui magazin de jucării care se află lângă Ikea s-au refugiat și ei în magazinul de mobilă.

„Este mult mai bine decât să dormi în mașina cuiva. A fost frumos și cald și suntem pur și simplu fericiți că ne-au lăsat să intrăm. Am râs de situație, pentru că probabil nu o vom mai experimenta”, a declarat Michelle Barrett, unul dintre angajații magazinului de jucării.

Urmăriți Impact.ro și pe