3 filme pe care le poți urmări, pe Netflix, acasă. Ce merită să vezi atunci când ești în autoizolare

Redacția IMPACT 19.03.2020, 09:56
3 filme pe care le poți urmări, pe Netflix, acasă. Ce merită să vezi atunci când ești în autoizolare

Dat fiind faptul că măsurile impuse de autorități sunt de limitare pe cât de mult posibil a drumurilor în afara casei, nu îți rămâne nimic altceva decât să urmezi aceste reguli. Dar ce poți face în casă atâta timp? Ei, bine, avem câteva recomandări de filme marca Netflix pentru tine.

3 producții Netflix care alungă plictiseala de acasă

În plină panedemie, cel mai recomandat este să asculți de autoritățile statului și să stai în casa. Da, e musai să faci asta. Statul acasă poate să te omoare, sau poate, în același timp să te facă să nu mai vrei să te ridici prea curând din fața unui film.

Timpul petrecut acasă poate fi, într-adevăr, benefic, dacă știi la ce să te uiți. Prin urmare, avem câteva recomandări pentru tine.

  • The Two Popes

Filmul prezintă relația dintre papa Benedict al XVI-lea și actualul papă, Francisc, expunere prin care ajungi să cunoști cumva ambele personaje. În spatele zidurilor Vaticanului, conservatorul Papa Benedict al XVI-lea și viitorul liberal Papa Francisc trebuie să găsească un teren comun pentru a crea o nouă cale pentru Biserica Catolică. Lui Anthony Hopkins îi revine rolul lui Papa Benedict, pe care îl interpretează într-un mod de excepție, așa cum ne-a obișnuit.

  • Into The Wild

Producția este din 2007, însă cu siguranță nu te va deazamăgi. Into The Wild spune povestea reală a lui Christopher McCandless (Emile Hirsch), absolvent de facultate care renunță la economiile adunate și la bunurile materiale pentru a-și duce viața în liniște, în sălbăticie, departe de materialismul și consumerismul care definesc societatea.

  • Soldații. Poveste din Ferentari

Adaptat după volumul cu același nume, producția îi are în prim-plan pe Adi (Adrian Șchiop), un antropolog de 40 de ani care renunță la cariera din presă pentru a documenta propriul său doctorat despre manele. Prin urmare, decide să se mute în Ferentari, unde îl cunoaște pe Alberto, un fost deținut de etnie romă de care se îndrăgostește.

 

Sursa foto: Unsplash 

Urmăriți Impact.ro și pe