15 felicitări pentru zilele de naștere în imagini pe care să le trimiți pe Facebook

Emanuela Pană 02.11.2021, 09:29
15 felicitări pentru zilele de naștere în imagini pe care să le trimiți pe Facebook

Zilele de naștere și aniversările reprezintă ocazia perfectă de a-i sărbători pe cei dragi, făcându-i să se simtă apreciați și iubiți în zilele lor speciale. Dacă anul acesta te găsește la distanță de sărbătoritul tău preferat, atunci nu-ți rămâne decât să-i faci ziua mai bună printr-un apel, video sau audio, un SMS, ori un mesaj pe rețelele sociale. Noi am pregătit pentru tine câteva dintre cele mai frumoase felicitări, demne de a-ți reprezenta gândurile și intențiile.

15 felicitări pentru zilele de naștere în imagini

Ziua de naștere reprezintă un eveniment important din viața oricărei persoane, fapt pentru care este sărbătorită în toate colțurile lumii. În timp ce unii preferă petrecerile mici, restrânse, în compania celor mai apropiate persoane, alții au lista de invitați la bairam mai mare decât cea cu care mergem unii dintre noi la cumpărături.

Indiferent de preferințele sărbătoritului/sărbătoritei la care te-ai gândit astăzi, un lucru e cert: mesajele de „La mulți ani!“ sunt bine primite, mai ales atunci când te-ai străduit ca acestea să cuprindă cele mai bune și frumoase gânduri.

Totuși, pentru că nu întotdeauna este ușor să dai glas gândurilor pe care le ai pentru ei sau pentru că pur și simplu ne părăsește inspirația uneori, ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva urări deosebite, unele în cuvinte, altele în imagini.

  • Prietenia noastră este că Soarele, chiar și atunci când nu mă poți vedea eu îți încălzesc inima. La mulți ani!
  • Cele mai sincere și călduroase urări de ziua de naștere pentru o persoană specială în viața mea, care mă cunoaște mai mult decât oricine. Vreau să știi că mereu vei putea să contezi pe mine!
  • Indiferent de locurile în care ne va duce viață, indiferent cât de departe vom fi una de cealaltă, amintirile frumoase pe care le-am creat vor rămâne în inima mea pentru totdeauna. La mulți ani, prietena mea!
  • Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!
  • De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!
  • Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!
  • Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!
  • Felicitări! Ai reușit să mai îmbătrânești un pic fără să se vadă! Nu uita, azi nu ai voie sex deloc, ai nevoie de toată energia rămasă ca să sufli în lumânări diseară!
  • Cunoșți pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de „La mulți ani“, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!
  • Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!+
  • Fie că această zi specială să fie la fel de dulce, de savuroasă și de picantă că tine. La mulți ani!
  • Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârstă la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie că această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranță în toate realizările tale.

Citește și: Mesaje de la mulți ani pentru frate – 35 de idei originale pentru cei pe care îi avem alături toată viața

Le poți trimite pe Facebook, WhatsApp sau Instagram

În continuare îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări pentru zilele de naștere în imagini, care cu siguranță nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...