15 ani de la moartea Laurei Stoica. Ce vrea mama artistei să facă la mormântul acesteia

Ana Anitoiu 11.02.2021, 15:22

În curând se vor împlini 15 ani de la moartea Laurei Stoica, la data de 9 martie. Mama regretatei artiste a dezvăluit ce vrea să facă la mormântul fiicei ei care s-a stins la vârsta de 38 de ani, într-un cumplit accident de mașină, împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, la scurt timp după ce aflaseră că aveau să devină părinți.

Mama Laurei Stoica: ”Cu destinul nu te poți pune niciodată”

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro, Elena Stoica, mama regretatei cântărețe Laura Stoica, a spus că nu îi vine să creadă că au trecut atât de mulți ani de când fiica ei nu mai este. Ca să își aline dorul, femeia și-a tapetat pereții casei cu imagini ale cântăreței și s-a declarat mândră de piesele ei.

“Timpul trece, amintirile rămân. Cu destinul nu te poți pune niciodată. Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult. Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!”, a spus mama Laurei Stoica.

15 ani de la moartea Laurei Stoica. Ce vrea mama artistei sa faca la mormantul acesteia
Laura Stoica si logodnicul ei

Mama Laurei Stoica, despre părinții lui Cristian Mărgescu

De asemenea, mama Laurei Stoica a spus că nu a mai păstrat legătura cu familia logodnicului fiicei ei, Cristian Mărgescu, deoarece nu îi cunoștea acestuia părinții înainte de accidentul de mașină. În plus, Elena Stoica este de părere că deși merg la mormântul cântăreței tot felul de vedete, printre care și Silvia Dumitrescu, nimeni nu o iubește și nu suferă mai mult decât familia ei.

“Nu am mai păstrat legătură cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni. După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta”, a mai spus mama Laurei Stoica.

Unde ajung banii din drepturile de autor ale Laurei Stoica

Laura Stoica a visat de mică să devină solistă. În anul 1990, a devenit cunoscută cu piesa ”Dă, Doamne, cântec!”, ce i-a adus premiul I, la interpretare, la Festivalul Mamaia. Din acel moment, cariera ei a intrat pe o pantă ascendentă și cântăreața a ajuns repede în topurile muzicale. Mama ei este mândră de succesul ei și a explicat unde ajung, de fapt, banii din drepturile de autor.

“Sunt mândră de piesele fiicei mele. După moartea ei, banii din drepturile de autor au revenit întregii familii, nu doar mie. Dacă ar fi avut copii, îi luau ei. Cât despre următorul festival, în memoria Laurei, nu știu când se va ține, având în vedere vremurile grele cu care ne confruntăm, în pandemie”, a spus mama Laurei Stoica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI