Zodiile care devin insuportabile după ce le cunoști. Adoră să-i critice pe ceilalți

Cătălina Burghelea 02.11.2021, 09:57
Zodiile care devin insuportabile după ce le cunoști. Adoră să-i critice pe ceilalți

Unele zodii tind să îi critice și să-i judece pe ceilalți mai mult decât pe alte semne zodiacale. Potrivit astrologilor, această trăsătură de personalitate ar putea fi legată și de horoscop. Unii nativi judecă pentru că le place bârfa, alții pentru că sunt dificili cu ceilalți, dar și cu ei înșiși. Descoperă cele cinci zodii cărora le place să judece oamenii!

Top zodii care devin insuportabile după ce le cunoști

Dacă ești Gemeni, Fecioară, Capricorn, Vărsător sau Balanță, s-ar putea să fii obișnuit să-i critici pe alții sau să judeci cu ușurință oamenii pe care îi întâlnești sau din jurul tău. Dacă ești învinuit, o poți atribui semnului tău astrologic.

1. Gemeni

Gemenii își folosesc abilitățile analitice și inteligența pentru a-i judeca pe ceilalți și tind să fie foarte critici. Pot fi duri în gândirea lor și le este greu să creeze conexiuni cu oamenii, motiv pentru care cercul lor de prieteni este foarte mic. Uneori, poți fi rănit de remarcile unui nativ Gemeni, care nu are nici cea mai mică urmă de compasiune. Dar nativii acestei zodii au mult umor și nu judecă neapărat din ciudă, ci mai mult pentru a-i face pe cei dragi să râdă.

2. Fecioară

Fecioarele sunt probabil cele mai critice semne din zodiac. Pot fi foarte dure cu ceilalți și extrem de exigente cu propria persoană. Nativii Fecioară au așteptări și principii mari și le este greu să tolereze când persoanele din jur nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ei.

La locul de muncă, zodia Fecioară este serioasă și responsabilă. Nu suportă să întârzie și este mereu punctuală.

Cele mai mincinoase zodii

3. Capricorn

Capricornii au reputația de a fi greu de abordat sau reci. Pot fi rigizi și le este greu să accepte greșelile altora, chiar dacă ei înșiși nu suportă să fie criticați. Au multă ambiție și muncesc mai mult decât alții, ceea ce le dă impresia că doar ei au dreptate. Le vine greu să fie flexibili, motiv pentru care nu pot lega prietenii, deoarece au așteptări prea mari de la cei din jur. Nu de puține ori, lumea se simte presată sau atacată de nativii acestei zodii, care nu au nicio dificultate în a critica dur, dacă sunt dezamăgiți sau supărați.

4. Vărsător

Vărsătorii sunt foarte isteți, pragmatici și cârcotași, motiv pentru care o ceartă cu un nativ din această zodie poate fi surprinzătoare. Stăpânesc sarcasmul, ironia și nu le este frică să-și spună părerea și să-și bată joc de alții pe față. De multe ori, simt că sunt mai deștepți decât toți ceilalți și, uneori, altora le este greu să fie înțeleși de Vărsător. Dar acești nativi nu sunt răutăcioși și în mare parte fac asta pentru a distra cercul de prieteni sau pentru a sparge gheața, așa că mai bine nu fi sensibil, dacă vrei să fii aproape de ei.

5. Balanță

Balanțele iubesc bârfele! Ele pot petrece ore întregi spunând povești despre alții și sunt adesea văzute ca niște ipocrite. Această zodie critică adesea cu umor și crede că poate evita greșelile proprii subliniindu-le pe cele ale altora. Balanța are o mare sensibilitate intelectuală și poate fi foarte dură în judecată, disprețuiește oamenii pe care îi consideră needucați sau care nu sunt interesați de aceleași lucruri ca ea. Nativilor acestei zodii le place să se înconjoare de oameni originali, neconvenționali și care îi stimulează intelectual.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...