Zodiile care au mare noroc în dragoste în luna septembrie. Își vor găsi sufletul pereche

Stan Filon 31.08.2023, 16:18
Zodiile care au mare noroc în dragoste în luna septembrie. Își vor găsi sufletul pereche

Astrologii au venit cu horoscopul iubirii și știu care sunt zodiile care au mare noroc în dragoste în luna septembrie! Vezi în rândurile de mai jos dacă te numeri printre cei săgetați de Cupidon.

Zodiile care au mare noroc în dragoste în luna septembrie

Berbec

Toamna vine pentru nativii berbec cu vești bune, cel puțin din punct de vedere sentimental. Dacă nativii sunt într-o relație, aceasta va fi condimentată, iar partenerul de viață va fi mult mai tandru. Dacă nativul este singur, atunci are șanse reale să se îndrăgostească.

Taur

Luna septembrie vine cu ceva pasiune accentuată pentru acești nativi. Taurii se vor transforma în adevărate mașini de iubit. Partenerul de viață va rămâne șocat, însă va savura fiecare moment. Pentru cei singuri se poate întrevedea apariia unei persoane spontane și enervant de sexy. Citește și Horoscop 31 august 2023. Zodia care are noroc în ultima zi de vară a anului

Zodiile care au mare noroc in dragoste in luna septembrie
Zodiile care au mare noroc in dragoste in luna septembrie

Gemeni

În ceea ce privește dragostea, luna septembrie este o perioadă de explorare romantică și profunzime emoțională pentru Gemeni. Planifică surprize pentru persoana iubită și pregătește experiențe importante, deoarece vor fi apreciate la adevărata lor valoare. Nativii singuri însă vor continua să facă nazuri și au șanse mici să își găsească pe cineva.

Rac

Dacă ești implicat/ă într-o relație, acesta este un moment bun pentru a-ți consolida legătura prin comunicare deschisă. Împărtășește-ți sentimentele și aspirațiile cu partenerul/a de viață și încurajează-l/o să facă același lucru. Dacă ești singur/ă, poți experimenta un sentiment de iubire de sine și încredere. Citește și Bărbatul Taur. Compatibilitate, personalitate și defecte

Leu

Luna septembrie vine cu vești destul de proaste pentru nativii leu. Aceștia se vor trezi în mijlocul unor scandaluri pe care nu le-au provocat și cu care nu au nicio legătură. partenerul de viață va fi însă un pachet de nervi. Nativii singuri trebue să fie cu băgare de seamă și să nu se arunce cu capul înainte într-o relație.

Fecioară

În ceea ce privește dragostea, septembrie este o perioadă de înflorire a relației tale, de făcut planuri de viitor. Planifică activități romantice care deschid calea unei comunicări blânde și eficiente. Cei singuri vor atrage partenerul ideal cu șarmul și inteligența lor.

Balanţă

Balanța trebuie să facă ceva eforturi pentru a-și surprinde partenerul de viață. Orice noutate va fi apreciată și partenerul de viață va ține cont de asta. Cei singuri vor găsi un partener dornic de o relație serioasă.

Scorpion

În ceea ce privește dragostea, septembrie este o perioadă de intimitate și senzualitate pentru tine. Este un moment bun pentru a fi mai pasional/ă cu persoana iubită. Dacă ești singur/ă, te vei simți atras/ă de o persoană care are puterea de a te transforma într-o versiune mai bună de-a ta.

Săgetător

Luna septembrie vine pentru Săgetători cu mai multă liniște. După furtunile din cuplu, din ultima perioadă, se așterne liniștea și pacea. Cei singuri vor găsi un partener care să le împărtășească spiritul aventurier.

Capricorn

Capricornul simte și el fiorii dragostei, în luna septembrie. partenerul va face tot posibilul să te recucerească, iar rezultatul ar putea să se vadă peste 9 luni. Familia s-ar putea mări. Cei singuri se pare că vor să înceapă toamna tot la fel.

Vărsător

În ceea ce privește dragostea, septembrie este o perioadă de apropiere față de persoana pe care o iubești. Dacă ești implicat/ă într-o relație, așteaptă-te la o lună de înțelegere sporită cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, te poți simți atras/ă de relații intense și transformatoare.

Pești

Luna septembrie vine plină de pasiune și pentru Pești. Dacă ești implicat/ă într-o relație, așteaptă-te la o lună de intimitate sporită. Dacă ești singur/ă, vei fi deschis/ă către noi șanse romantice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...