Zodii favorizate în februarie și zodii care „pierd teren“ în această lună

Emanuela Pană 30.01.2021, 10:34
Zodii favorizate în februarie și zodii care „pierd teren“ în această lună

Indiferent că vorbim despre bani, iubire sau succes profesional, fiecare nativ are norocul lui în luna februarie. Totuși, pentru cinci zodii lucrurile nu sunt probabile, ci clare. Află dacă și tu te numeri printre zodiile cărora le va merge extrem de bine în cea de-a doua lună din an sau dacă trebuie să eviți ghinionul.

Zodii favorizate în februarie

Luna februarie a anului 2021 va debuta cu o perioadă marcată de progresism și gândire vizionară, efecte care se vor resimți din ce în ce mai adânc, culminând cu momentul în care în Vărsător se vor aduna nu mai puțin de 7 planete: Soare, Lună, Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, asteroid Pallas.

Acest aflux intens de energie din acest semn fix de aer ne va îndrepta atenția asupra problemelor umanitare, progreselor tehnologice, inovațiilor neconvenționale. Printre cele mai norocoase semne zodiacale din februarie se numără Berbecul, Scorpionul și Peștii, deoarece Horoscopul din februarie le-a pregătit deja o serie de surprize în dragoste“, notează yearly-horoscope.org.

Află în continuare care sunt zodiile care o vor duce pe roze în luna februarie:

Berbec

A doua lună din an vine cu multe surprize și motive de bucurie pentru reprezentanții zodiei Berbec. În general, anul 2021 va fi unul de vârf pentru ei, chiar dacă vor fi nevoiți să depună mai mult efort. Astrele vă îndeamnă să lucrați mai mult în februarie și să nu refuzați să mergeți în excursii în a doua parte a lunii.

Taur

Nativii zodiei Taur se vor bucura de familie, de prieteni și de relații noi în luna februarie. Venus ar putea deschide o portiță în viața voastră privată. Poate fi vorba despre o prietenie, al cărei punct maxim îl vei experimenta abia peste șase luni, sau despre un partener într-un semn de element pământ (Fecioară sau Capricorn), care îți va aduce echilibru.

Gemeni

Dacă îndrăznești, Venus îți va zâmbi cu siguranță, dragă Geamănule. Nu rata nicio întâlnire la serviciu, pentru că este posibil să ai surpriza de a fi trimis într-o călătorie de afaceri. Luna februarie este perfectă pentru a avansa în carieră sau chiar pentru a găsi un alt domeniu de lucru care să te atragă mai mult și să-ți facilireze progresul mai rapid.

Rac

Jupiter îți va oferi ajutor mai mult ca niciodată, astfel că îți vei putea îndeplini marile dorințe legate de viața ta privată. În prima parte a lui februarie vei primi niște vești încântătoare legate de succes sau câștiguri excepționale, ce îți vor permite să călătorești mai mult. Nici a doua parte a lunii nu va fi cu nimic mai prejos, căci veți experimenta câteva momente romantice speciale.

Leu

Astrele au previziuni bune cu privire la viața ta emoțională sau chiar romantică, iar Uranus îți va da o mână de ajutor în activitățile sociale. A doua parte a lui februarie vine cu vești bune referitoare la sănătate, însă până atunci sunteți sfătuiți să fiți prudenți cu cheltuielile. Cineva drag vă va solicita ajutorul într-un proiect și vă veți implica cu bucurie.

Fecioară

Soarele se ascunde în nori, fiind mai puțin vizibil pentru reprezentanții acestei zodii în luna februarie. Așadar, Fecioarele se pot aștepta la situații mai tensionate, mai puțin plăcute, din toate punctele de vedere. Totuși, acestea vor reprezenta un apel de trezire la realitate. Astrele vă sfătuiesc să nu mai fiți atât de perfecționiste.

Citește și: Țara care ți se potrivește, în funcție de zodie. 12 țări pentru 12 zodii diferite

Zodiile care „pierd“ teren în a doua lună din an

Balanță

Următoarea perioadă se anunță încurajatoare pentru nativii zodiei Balanță, însă va fi supraîncărcată cu tot felul de proiecte. Așadar, veți cerceta, analiza și ghida pe cei de la job, bucurându-vă de o poziție din ce în ce mai privilegiată. De asemenea, veți călători mult în interes de serviciu în luna februarie, însă eforturile vă vor fi recompensate.

Află care sunt zodiile care vor excela în luna februarie, dar și cele care „pierd teren“
Află care sunt zodiile care vor excela în luna februarie, dar și cele care „pierd teren“

Scorpion

În luna februarie, relațiile amoroase ale Scorpionilor vor fi sub ui Uranus, Venus și Neptun, ceea ce înseamnă că lucrurile vor deveni din ce în ce mai interesante. Totodată, după jumatatea celei de a doua luni din 2021 s-ar putea să primiți câteva știri legate de bani.

Săgetător

Astrele vă sfătuiesc să fiți calculați în luna fabruarie. Nu vă aventurați să semnați contracte noi sau să vă implicați în parteneriate profesionale, ci mai degrabă concentrați-vă atenția asupra persoanei iubite, care tânjește după mai multă afecțiune.

Capricorn 

În februarie, prosperitatea financiară va fi asigurată de membrii familiei dumneavoastră, dar veți întâmpina ceva probleme în dragoste. Există câteva chestiuni nerezolvate, care încă mocnesc, iar acum este un moment prielnic pentru a le soluționa.

Vărsător 

Astrele te sfătuiesc să fii mai discret la party-urile la care ești invitat, pentru a nu fi inutil motiv de discuții. Bucură-te de prezența oamenilor dragi din viața ta și distrează-te, dar evită bârfele pentru că planetele au o influență negativă asupra comunicării în ceea ce privește semnul tău zodiacal.

Pești

În cea de-a doua lună a anului, Jupiter se va retrage în casa prosperității, dar nu înainte de a te ajuta să faci câteva schimbări benefice în casa și în familia ta. Veți redecora, chiar dacă asta implică mai mulți bani decât v-ați fi așteptat. Chiar și așa, câștiguri consistente pot fi așteptate în februarie. Nu vă faceți griji!

Urmăriți Impact.ro și pe