Zodii alcoolice. Ce nativi au mari șanse să cadă în patima băuturii

Emanuela Pană 02.10.2020, 16:16
Zodii alcoolice. Ce nativi au mari șanse să cadă în patima băuturii

Te-ai gândit vreodată că printre acele lucruri din viața ta care sunt influențate de zodiac se numără și preferințele în ceea ce privește băuturile alcoolice? Dacă nu, ar trebui să o faci pentru că se pare că zodiile își bagă nasul oriunde… chiar și în paharul cu alcool! În continuare, îți vom prezenta top 5 zodii care ar putea să cadă oricând în patima băuturii.

Zodii alcoolice. Care sunt nativii care iubesc alcoolul

Data viitoare când simți nevoia să torni un pahar pe gât nu mai da vina pe prietenii care te-au invitat în oraș, la o terasă, ci gândește-te că poate te-ai nascut sub vreun semn zodiacal turmentat. Preferințele în ceea ce privește alcoolul variază de la om la om, de la o dispoziție la alta și chiar în funcție de eveniment.

Așadar, zodiile care iubesc cel mai mult alcoolul sunt următoarele: Gemenii, Racii, Scorpionii, Vărsătorii, Leii. În continuare îți vom spune câte ceva despre cum se comportă reprezentanții acestor zodii atunci când sunt „piliți“, dar și care sunt băuturile alcoolice potrivite pentru ei.

Top 5 zodii care pot cădea în patima băuturii

1. Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru caracterul lor complex și controversat. Acești nativi iubesc alcoolul și fie că îl consumă până la epuizare, fie că îl servesc ocazional, ei au mereu o „sticluță de ceva“ în frigider. Ai face bine să nu ieși doar cu ei la băut, căci atunci când vine vorba de Gemeni și de alcool nu prea știi la ce să te aștepți. Iar dacă nu vrei să te trezești într-un alt oraș, pe aeroport sau încuiată într-o cameră de hotel, asigură-te că mai vin și alți nativi la chef.

Acestea sunt zodiile cele mai predispuse să cadă în patima băuturii
Acestea sunt zodiile cele mai predispuse să cadă în patima băuturii

Dacă o băutură le place prea mult Gemenilor, aceștia riscă să toarne pe gât până uită de ei și se pot face de râs. Gemenii când beau, beau, iar când refuză să bea, ai face bine să respecți asta.

Băutura potrivită pentru Gemeni: vinul spumant.

2. Rac

Pentru acești nativi, băutura este ceva normal. Dacă se simte bine la o petrecere sau într-un club, atunci cu siguranță Racul va bea. A crescut cu băutura și a învățat să o consume, motiv pentru care o face regulat. La beție, acești nativi pot deveni enervanți pentru cei din jurul lor. Un Rac bea și de bucurie și de necaz. Însă, partea proastă este că acest semn zodiacal are momente în care exagerează de-a dreptul. Dacă e vesel se va comporta frumos, dar, dacă este nervos, poate fi recalcitrant.

Dacă ajunți să îmbeți un Rac, ține-te bine și pregătește șervețelele!

Băutura potrivită pentru Rac: vinul roșu, poate ceva italian, cum ar fi Chianti.

3. Scorpion

Dă-i unui Scorpion o sticlă de tărie și nu se va opri până nu o va termina! Acești nativi au momente când beau până cad sub masă. Ei consumă cu plăcere băuturile alcoolice și o fac încă de la primele ore ale dimineții. Pentru acești nativi băutura reprezintă un mod de relaxare. Lor nu le pasă dacă și ceilalți meseni au sorbit din licoarea înțepătoare, important este să se simtă ei bine.

Din fericire, când are treabă sau trebuie să plece cu mașina, Scorpionul se poate abține.

Băutura potrivită pentru Scorpion: whisky.

4. Vărsător

Nu este indicat să ieși la un pahar de alcool cu reprezentanții acestei zodii, căci cu siguranță nu va fi doar unul! Vărsătorul este un împătimit al băuturilor tari și poate cădea des în patima zeului Bahus. Un pahar îi dezleagă limba și îl face mai amabil, însă poate continua nestingherit cu doua, trei, patru pahare. Pentru acești nativi alcoolul este un catalizator al stării de spirit. Deoarece nu au o personalitate stabilă, nu poți ști niciodată cum ar putea să reacționeze.

Băutura potrivită pentru Vărsător: tequila, în toate formele în care poate fi combinată.

5. Leu

Leii beau, beau și iar beau… Cred că ai înțeles ideea. Deși știe că îi știrbește din credibilitate, acest nativ dă pe gât din pahare până devine altul. Cu toate că îi place foarte mult alcoolul, din păcate, Leului îi dăunează. Atunci când este băut capacitățile intelectuale ale acestui nativ scad, de aceea trebuie să se abțină sau măcar să limiteze numărul de pahare.

Dacă ai bani să îmbeți un reprezentant al acestei zodii, înseamnă că ai găsit alcool la preț foarte mic!

Băutura potrivită pentru Leu: gin olandez, spre exemplu Genever.

Urmăriți Impact.ro și pe