Zodiac chinezesc, compatibilități: Zodiile care vor forma cele mai fericite cupluri în 2022

Ioana Bucur 14.08.2022, 13:01
Zodiac chinezesc, compatibilități: Zodiile care vor forma cele mai fericite cupluri în 2022

Cei pasionați de astrologie știu foarte bine că semnul în care ne-am născut spune multe despre personalitatea sau comportamentul nostru, precum și modul în care ne exprimăm sentimentele legate de parteneri și partenere. Putem consulta zodiacul chinezesc și pentru compatibilități. Acestea sunt zodiile care vor forma cele mai fericite și stabile cupluri în 2022.

Zodiac chinezesc, compatibilități: Șobolan

Potrivit zodiacului chinezesc, Șobolanul va trăi o iubire ca în basme cu Bivolul, relația acestor două semne fiind construită pe înțelepciune și înțelegere. Cei doi parteneri sunt firi creative și caracterizate de răbdare.

Au o relație stabilă, fără obstacole, fără să se testeze reciproc. Trebuie să aibă mare grijă la capitolul comunicare, nimic bun nu va ieși din încăpățânare.

Bivol

Cei născuți în zodia Bivol pot trăi povești de dragoste reușite nu doar cu Șobolanul, ci și cu persoanele născute sub semnul Șarpelui, creativitatea fiind cuvântul ce îi leagă.

Au o relație fabuloasă, au planuri, dorințe și aspirații comune.

Tigru

Tigru plus Cal egal dragoste la prima vedere! Vorbim despre două zodii cu abilități de comunicare excelente. Relația lor este una armonioasă, atmosfera fiind hrănită de consecvența Calului și dăruirea Tigrului.

Zodiac chinezesc, compatibilități: Iepure

Zodia Iepure poate face casă bună cu Capră, Câine și chiar și cu cei născuți în semnul Mistreț.

Perechea ideală va fi, totuși, cu Capra, iubirea ce poate răsări între ei fiind desprinsă parcă din romanele de dragoste. Vor avea un mariaj reușit și nu vor duce lipsă de satisfacții.

Zodiac chinezesc, compatibilități: Zodiile care vor forma cele mai fericite cupluri în 2022
Zodiac chinezesc, compatibilități

Dragon

Sufletul pereche al Dragonului este Maimuța. La baza relației lor stau romantismul și o comunicare deschisă. Sunt acel cuplu care nu ratează nicio ocazie de a pleca într-o excursie, adorând să petreacă timpul împreună.

Șarpe

Șarpele poate avea o relație frumosă cu Bivolul, dar și cu cei născuți în zodia Cocoș, de care se simt foarte atrași. Două firi optimiste, vor clădi un mariaj fericit, cu pace și armonie.

Cal

În afară de Tigru, Calul se înțelege de minune și cu Câinele, mai ales când vine vorba despre relații de afaceri. În dragoste, căsătorie și relații amoroase, armonia între parteneri se naște din respectul reciproc pe care și-l poartă.

Zodiac chinezesc, compatibilități: Capră

Compatibilitatea cea mai mare o au cu Iepure și Mistreț. În cazul relațiilor cu persoane născute în semnul Mistreț, vor fi un magnet pentru noroc și binecuvântări.

Maimuță

Dragonul este sufletul pereche al Maimuței.

Cocoș

În afară de șarpe, Cocoșul poate trăi fericit și alături de Bivol, potrivit zodiacului chinezesc. Se înțeleg de minune, iar armonia de acasă poate fi transformată și într-o afacere de succes.

Zodiac chinezesc, compatibilități: Câine

Este compatibil cu Iepure și Cal.

Mistreț

Compatibilitate mare cu Capră și Iepure.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...