Zodia care începe săptămâna cu dispute. Horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie

Nicu Stan 21.11.2021, 21:22

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru ziua de luni, 22 noiembrie. Potrivit horoscopului, o zodie începe săptămâna cu dispute. Culorile norocoase ale zilei sunt: alb și mov lila, iar numerele norocoase sunt: 3. 9. 10. 23. 30. 32.

Horoscop pentru ziua de luni, 22 noiembrie 2021. O zodie începe săptămâna cu certuri

Horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021 a fost făcut de astrologul Roxana Lușneac.

Potrivit acesteia, o zodie începe săptămâna cu dispute. Despre ce nativ este vorba, vedeți în horoscopul de mai jos.

Roxana Lusneac iti aduce horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021
Roxana Lusneac iti aduce horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021

Berbec

Un capitol se încheie în viața voastră din punct de vedere financiar și timpul ca să treceți la un alt nivel. Dacă până acum lucrurile au fost destul de stagnante, acum aveți cum să evoluați datorită posibilităților și opțiunilor pe care le aveți.

Taur

Este posibil ca în acest moment vă simțiți mai stresați un mai obosiți decât în mod normal, iar asta se întâmplă datorită procesului de transformare prin care treceți în acest moment. Din punct de vedere profesional sunteți mai deschiși să încercați noi opțiuni.

Gemeni

Dacă până acum ai avut anumite blocaje din punct de vedere profesional, acum este un moment bun să renunți la frici și la lucrurile simți că îți stau în drum. Este un moment bun să începi să explorezi potențialele oportunități din punct de vedere profesional.

Rac

Chiar dacă este weekend, gândul tot îți sta la carieră și la cum ai de rezolvat anumite treburi. Toate proiectele, munca si lucrurile pe care le ai făcut până acum se vor dovedi a fi foarte folositoare în viitorul apropiat.

Leu

Poate că a venit momentul să te impui mai mult acasă, dar și la serviciu, și să atribui din responsabilitățile tale celor din jurul tău. Astăzi poți profita de o foarte bună inspirație și creativitate, care trebuie pusă pe hârtie.

Fecioară

Puterea lunii din Taur vine asupra hărții tale în acest moment și Îți poate aduce din punct de vedere profesional. Toate investițiile pe care le-ai făcut până acum se pot dovedi a fi bune, mai ales pe termen lung.

Balanță

Conversațiile pe care le porți astăzi cu cei din jur te pot ajuta să te mobilizezi într- o direcție la care poate nu te-ai gândit până acum. Cei din jur te susțin în a lua anumite decizii importante pentru tine, pentru sufletul tău și pentru cariera ta.

Scorpion

A venit momentul să faci un pic de ordine în viața ta și să scoți acele acțiuni care îți ocupau prea mult timp și îți consumau energia inutil. Este momentul să devii productiv, curând sezonul semnului tău zodiacal începe.

Săgetător

Aspectele de la acest început de săptămână te încurajează să te gândești mai mult înainte de a lua niște decizii. Poate că trebuie să te documentezi mai mult și să îți faci planuri în funcție de aptitudinile pe care le ai.

Capricorn

Aspectele din Scorpion asupra semnului tău indică faptul că ești foarte preocupat de muncă în acest moment și că ai foarte multe lucruri de rezolvat într-un termen limită. Important este că dacă te organizezi bine vei reuși să faci tot ce ți-ai propus.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a termina lucrurile pe care le-ați început în decursul săptămânii trecute. Nu vă lăsați înduplecați de părerile celor din jur, pentru că ei nu a fost niciodată acolo unde vreți voi să ajungeți.

Pești

Trebuie să vă mobilizați chiar dacă este weekend și să rezolvați lucrurile rămase restante. Partenerul de viață are toate intențiile să vă susțină, numai că trebuie să îi comunicați exact cum ați vrea acest lucru să se întâmple, altfel riscați să creați dispute.

Urmăriți Impact.ro și pe