Zodia care are parte numai de obstacole săptămâna asta. Horoscopul runelor 1-7 noiembrie

Andra Daoud 01.11.2021, 18:15
Zodia care are parte numai de obstacole săptămâna asta. Horoscopul runelor 1-7 noiembrie

Una dintre zodii este pusă la încercare săptămâna aceasta. Ce spune horoscopul runelor despre provocările pe care ni le aduce săptămâna care tocmai a început și ce nativi sunt puși la încercare în perioada 1-7 noiembrie.

Horoscopul runelor în perioada 1-7 noiembrie

Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat, în cadrul emisiunii de la Antena 3, ce le rezervă runele zodiilor în săptămâna care urmează.

Berbec

Nativii din zodia Berbec urmează să primească un mesaj important săptămâna aceasta. Trebuie să fie pregătiți să îl primească și să știe cum să reacționeze.

Taur

Cei din zodia Taur sunt sfătuiți să lase deoparte grijile și să nu se mai gândească la trecut. Săptămâna care începe va fi mult mai bună, așa că nu este cazul să se mai gândească la problemele cu care s-au confruntat în perioada care a trecut.

Gemeni

Pentru cei din zodia Gemeni, urmează o săptămână plină de provocări. Ei trebuie să se înarmeze cu forță și motivație pentru a reuși să depășească toate obstacolele. Gemenii trebuie să fie puternici și rezistenți, pentru a încheia săptămâna cu bine.

Rac

Racii au parte de o rună răsturnată. Acest lucru se traduce prin obstacole pentru lucrurile aflate la început. Dacă sunteți la începutul unei relații pasionale, care vă doriți să fie reușită, trebuie să știți că această săptămână nu va fi lipsită de obstacole.

Leu

Nativii din zodia Leu au de-a face cu dispute sau chiar scandaluri în această săptămână. Nu este cazul să vă pierdeți speranța, pentru că toate se vor aranja în cele din urmă.

Fecioară

Cei născuți sub semnul fecioarei sunt sfătuiți să aibă răbdare și să nu forțeze norocul. Surprizele plăcute nu vor întârzia să apară, pentru cei care știu să aștepte.

horoscop rune 1-7 noiembrie
Horoscop rune 1-7 noiembrie

Balanță

Balanțelor li se pregătește ceva săptămâna aceasta. Fiți pregătiți pentru o schimbare importantă în perioada care urmează.

Scorpion

Scorpionul este de departe cel mai avantajat săptămâna aceasta. Runele sunt în favoarea lui și are de câștigat pe toate planurile.

Săgetător

Nici nativii din zodia Săgetător nu se pot plânge în prima săptămână din luna noiembrie. Nativii din această zodie urmează să primească o veste bună, un cadou sau o sumă de bani deloc de neglijat.

Capricorn

În perioada 1-7 noiembrie, cei din zodia Capricorn se bucură de protecție divină împotriva forțelor malefice.

Vărsător

Cineva se gândește intens la voi și nu este exclus să vă facă o surpriză sau să vă trimită un cadou.

Pești

Nativii din zodia Pești primesc două mesaje de la rune în săptămâna 1-7 noiembrie. Primul ar fi să se relaxeze. Iar al doilea este o veste bună: cineva apropiat vouă se bucură de o stare de sănătate excelentă.

Află din video-ul de mai jos care sunt previziunile astrale pentru sfârşitul anului! Se anunţă schimbări de amploare

 

Urmăriți Impact.ro și pe