Ziua și incidentul în Pasajul Unirii. Un alt TIR a rămas blocat în interior

Stan Filon 21.09.2022, 14:30
Ziua și incidentul în Pasajul Unirii. Un alt TIR a rămas blocat în interior

Încă un incident la Pasajul Unirii, recent renovat de autoritățile din București! Dacă până acum TIR-urile rămâneau blocate în poarta de acces spre pasaj, iată că de data aceasta un astfel de mastodont a trecut de poartă, însă a rămas blocat în pasaj.

Ziua și incidentul în Pasajul Unirii. Un alt TIR a rămas blocat în interior

Update: Potrivit Poliției Rutiere, în Pasajul Unirii a rămas blocată o autoutilitară. „Autoutilitara a rămasă blocată la aproximativ 150 m de la intrare. Au fost aplicate restricții pe sensul către Bulevardul Cantemir, pentru a manevra cu spatele autoutilitara”, a precizat Brigada Rutieră.

„Sigur că există Dorei mulți și în trafic. În primele zile, am fost și eu când s-a lovit primul autovehicul, am crezut că este o eroare de proiectare, că nu este afișajul, semnalizarea făcută corespunzător. Am luat imediat legătura cu Brigada Rutieră, și cu primăria, și cu proiectantul. Am constatat că toate sunt la fel, și cu înălțimea, ca înainte de reabilitare, astfel cum a fost ea prevăzută”, a precizat prefectul Capitalei, Toni Greblă.

Știre inițială:

Încă un TIR a rămas blocat în Pasajul Unirii, din București! De la redeschiderea pasajului, au fost semnalate multe astfel de incidente, cele mai multe însă au avut loc la intrarea în pasaj, unde mașinile mari rămâneau blocate chiar în poarta de acces. În urmă cu scurt timp însă un șofer de TIR a reușit performanța să treacă de acea poartă și să rămână blocat chiar în interiorul pasajului.

Mai multe mașini de poliție au sosit la fața locului, pentru a întrerupe circulația rutieră și evitarea unui accident rutier. Se caută acum soluții pentru scoaterea TIR-ului blocat din Pasajul Unirii. 

Un alt TIR a ramas blocat in Pasajul Unirii
Un alt TIR a ramas blocat in Pasajul Unirii

Limită de înălțime de 3,5 metri

După renovarea pasajului, șoferii de TIR s-au trezit că poarta prin care treceau până acum parcă s-a micșorat. Constructorul spune că nu s-a întâmplat acest lucru, ci noua poartă respectă limita de înălțime de 3,5 metri. Vechea poartă era puțin mai mare. De asemenea, în urma renovării au fost montate guri de aerisire, însă constructorul a specificat faptul că înălțimea pasajului nu a avut de suferit.

Vom reveni cu amănunte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...