Zilele în care se difuzează Survivor 2023 la Pro TV. Programul complet

Badea Violeta 12.01.2023, 15:11
Zilele în care se difuzează Survivor 2023 la Pro TV. Programul complet

După un an de așteptare, celebrul show Survivor 2023 a revenit pe micile ecrane de la noi din țară. Nu mai puțin de 24 de concurenți împărțiți în două echipe, Faimoși și Războinici, sunt în jungla din Republica Dominicană și încearcă să facă față condițiilor dure și să dea tot ce au mai bun pe trasee. Află zilele în care se difuzează Survivor 2023!

Când poți urmări show-ul la Pro TV. Zilele în care se difuzează Survivor 2023

Începând de luni, 9 ianuarie, telespectatorii pot urmări emisiunea prezentată de Daniel Pavel. Pentru a difuza mult așteptatul show, Pro TV a hotărât să facă anumite schimbări în program. Așadar, află în continuare care sunt zilele în care se difuzează Survivor 2023.

De curând, șefii postului din Pache Protopopescu au stabilit programul celei mai urmărite emisiuni din România. Potrivit anunțului oficial făcut de Pro TV, Survivor 2023 va putea fi urmărit luni, marți și miercuri începând cu ora 20:30

În toate cele trei zile, show-ul găzduit de Daniel Pavel se va încheia la 23:30, când încep știrile de noapte. În prima săptămână, emisiunea poate fi urmărită și pe platforma de streaming voyo.ro, ea va putea fi văzută, însă, în același timp cu difuzarea pe televizor.

Din a doua săptămână de difuzare, abonații Voyo vor putea urmări Survivor 2023 cu o zi înainte, după cum a anunțat prezentatorul emisiunii.

Citește și Cine este Gheboasă de la Survivor România 2023? Drama prin care a trecut în copilărie: „Nu am ținut legătura cu mama pentru că m-a urât toată viața“!

Daniel Pavel, prezentator Survivor 2023
Zilele în care se difuzează Survivor 2023. Daniel Pavel, prezentator Survivor 2023

Prima ediție Survivor 2023, audiență de peste două milioane de persoane

Luni seară, pe data de 9 ianuarie, pe Pro TV, cele două echipe, Faimoși și Războinici, au luat contact cu jungla dominicană și provocările pe care aceasta le are. Ulterior, roșii și albaștrii s-au luptat pe traseu.

În prima probă, concurenții celor două echipe au trebuit să se întreacă cu niște bărci, să recupereze niște săculeți cu nisip, să alerge, să treacă de anumite obstacole și să doboare anumite piese de pe o masă, de la distanță, prin aruncarea cu niște saci cu nisip.

În final, Războinicii au ieșit învingători, cu scorul de 9-3. Ei au fost răsplătiți cu un ciocan, cuie, o macetă, un kg de orez și un litru de ulei, în timp ce Faimoșii au primit doar 600 g de orez și jumătate de litru de ulei.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prima ediție a emisiunii prezentate de Daniel Pavel, show-ul de la Pro TV impunându-se ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public.

Conform datelor publicate pe pagina oficială a postului din Pache Protopopescu, minutul de aur a fost atins la ora 20:57 când peste 2,6 milioane de persoane priveau ce se petrece în jungla dominicană.

Pro TV a avut 12.7 puncte de rating și 35.2% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În schimb, locul doi a avut 5.2 puncte de audiență și 14.3% share.

Citește și Vica Blochina și Maria Constantin, apariții surprinzătoare la Survivor 2023. Cum arată cele două vedete după ce au renunțat complet la machiaj. Galerie foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...