Zelenski a făcut anunțul care pune pe jar omenirea. Un eșec ar însemna al Treilea Război Mondial

Nicu Stan 20.03.2022, 19:35
Zelenski a făcut anunțul care pune pe jar omenirea. Un eșec ar însemna al Treilea Război Mondial

Volodimir Zelenski a făcut anunțul care a pus pe jar omenirea. Un eșec ar însemna al Treilea Război Mondial. Președintele Ucrainei spune că este gata de negocieri cu Vladimir Putin, însă dacă acestea nu se concretizează, asta ar putea însemna un Al Treilea Război Mondial.

Președintele Ucrainei a pus pe jar tot globul. Când ar porni cel de-al Treilea Război Mondial

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus duminică că este gata să negocieze cu președintele rus Vladimir Putin, însă avertizează că, dacă negocierea eșuează, acest lucru ar putea să însemna că lupta dintre cele două țări va duce la un al treilea război mondial.

„Sunt pregătit pentru negocieri cu el. Am fost pregătit în ultimii doi ani. Și cred că fără negocieri, nu putem pune capăt acestui război”, a declarat Volodimir Zelenski pentru CNN, duminică dimineață.

Zelenski spune ca Cel de-al Treilea Razboi Mondial depinde de negocierile lui cu Putin
Zelenski spune ca Cel de-al Treilea Razboi Mondial depinde de negocierile lui cu Putin

Oameni nevinovați mor zilnic

„Dacă există doar 1% șanse ca noi să oprim acest război, cred că trebuie să profităm de aceaste șanse. Trebuie să facem asta. Vă pot spune despre rezultatul acestor negocieri, în orice caz, pierdem oameni zilnic, oameni nevinovați pe teren”, a spus Volodimir Zelenski.

„Forțele ruse au venit să ne extermine, să ne omoare. Și putem demonstra demnitatea poporului nostru și a armatei noastre, că suntem capabili să dăm o lovitură puternică, suntem capabili să ripostăm. Dar, din păcate, demnitatea noastră nu va păstra viețile” a adăugat președintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski vrea să vorbească cu Vladimir Putin

Președintele ucrainean spune că încearcă să negocieze cu Vladimir Putin, însă dacă aceste cereri de negociere eșuează asta ar însemna ceva rău.

”Deci, cred că trebuie să folosim orice format, orice șansă pentru a avea o posibilitate de negociere, posibilitate de a vorbi cu Putin. Dar dacă aceste încercări eșuează, asta ar însemna că acesta este al treilea război mondial”, a precizat Volodimir Zelenski.

56 de morți și 15 prizonieri, în urma unui atac în orașul Kreminna

Duminică, în cea de-a 25-a zi de război, armata rusă ar fi atacat un cămin de bătrâni din orașul Kreminna situat la est, 56 de persoane pierzându-și viața, scrie Sky News. Oficialii guvernamentali din Ucraina cred că invadatorii ruși ar fi tras „cinic și deliberat” cu un tanc în clădirea din regiunea Lugansk, în ciuda faptului că în clădire se aflau mai multe persoane în vârstă.

Conform Serviciului de Stat pentru Comunicații Speciale, în urma atacului există 15 supraviețuitori, care au fost însă „răpiți de ocupanți și duși pe teritoriul ocupat din Svatove, regiunea Luhansk, la internatul regional geriatric”.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări