Wuhan Open | Simona Halep-Barbora Strycova, meciul de debut al româncei: la ce oră începe partida

Alexandru Ioanid 23.09.2019, 18:06
Wuhan Open | Simona Halep-Barbora Strycova, meciul de debut al româncei: la ce oră începe partida

Simona Halep debutează la turneul de la Wuhan. În primul meci, cel din turul 2 al competiției, Halep (numărul 6 WTA) o va înfrunta pe Barbora Strycova (locul 34 WTA).

Simona Halep debutează turneul de la Wuhan direct în turul al doilea. Primul meci îl va disputa pe arena centrală, împotriva jucătoarei Barbora Strycova. Halep are ambiții mari înainte de acest turneu.

Ea vrea să câștige trofeul de la turneul asiatic, în condițiile în care a coborât în clasamentul WTA până pe locul 6.

Wuhan Open | Simona Halep debutează împotriva jucătoarei Barbora Strycova

Simona Halep debutează la Wuhan Open în compania Barborei Strycova, în manșa secundă a turneului asiatic. Anul trecut, sportiva noastră n-a reușit o performanță prea bună.

A fost eliminată în turul 2 de Dominika Cibulkova din Slovacia, în două seturi, cu scorul de 6-0 și 7-5. A avut însă și ani mai buni: în 2016, Halep a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Petra Kvitova din Cehia, cu 6-1, 6-2.

Este pentru a șaptea oară când Simona Halep o întâlnește pe Strycova, iar avantajul este clar de partea ei, în condițiile în care a câștigat cinci din cele șase meciuri disputate.

Simona Halep – Barbora Strycova se joacă marți dimineață, 24 septembrie, de la ora 06:00.

Dacă va reuși să ajungă în finală și să câștige trofeul, atunci Simona Halep ar urma să primească 900 de puncte și ar urca până pe locul 3 în ierarhia WTA. Pe parcursul anului, Halep a strâns peste 5 milioane de dolari din tenis, iar în întreaga sa carieră a reușit să adune peste 33 de milioane de dolari.

Dacă va câștiga Wuhan Open, Simona va primi un cec în valoare de 2.828.000 de dolari. După Wuhan Open, Simona Halep va participa și la turneul de la Beijing, în perioada 30 septembrie – 6 octombrie, apoi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie).

La capitolul venituri, Simona a fost surclasată anul acesta de Bianca Andreescu, canadianca de origine română, care a făcut senzație la US Open, reușind să câștige turneul american. 

Urmăriți Impact.ro și pe