Wimbledon 2019 | Simona Halep-Victoria Azarenka, în turul trei: ce spune CTP despre partida dintre cele două

Claudiu Surmei 04.07.2019, 14:36
Wimbledon 2019 | Simona Halep-Victoria Azarenka, în turul trei: ce spune CTP despre partida dintre cele două

Simona Halep își continuă drumul la turneul de la Wimbledon 2019. După ce a învins-o pe conaționala Mihaela Buzărnescu în turul al doilea, Halep se va întâlni în optimi cu Victoria Azarenka, din Belarus.

Simona Halep, locul 7 WTA, joacă împotriva sportivei din Belarus, Victoria Azarenka, locul 40 WTA. Partida se joacă în turul trei al turneului pe iarbă de la Wimbledon sau, mai exact, în optimile competiței.

Halep a ajuns în această fază a competiției după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, în turul al doilea, în trei seturi, scor 6 la 3, 4 la 6, 6 la 2. Nici meciul din primul tur nu a fost ușor pentru Halep. Mulți spun că greul de abia acum începe pentru Simona Halep.

Mai ales că terenul de iarbă nu e suprafața preferată a sportivei românce. Cristian Tudor Popescu, gazetar și comentator de tenis, consideră că meciul va fi unul dificil pentru Halep.

Simona Halep-Victoria Azarenka, în turul 3 la Wimbledon

Victoria Azarenka, în vârstă de 29 de ani, este adversara Simonei Halep din turul trei de la Wimbledon. Cristian Tudor Popescu consideră că meciul va fi unul extrem de greu pentru Halep.

Gazetarul consideră că Azarenka este într-o formă excelentă și e aproape să revină la forma bună arătată în perioada ei de vârf.

Mai ales că poate repeta experiența din trecut, când a urcat până pe locul 1 WTA și a reușit să câștige și două trofee Grand Slem la Australian Open.

„E o problemă aici. Am văzut-o pe Azarenka, se apropie de forma aceea. Se apropie de «forma Vika», formă cu care a câștigat două Grand Slam-uri, de perioada în care era «nașa» Serenei Williams. Este clar în ascensiune de formă și de încredere, deci Simona Halep va avea un meci dur, un meci greu. Dar Simona arată bine, arată pregătită și arată această îndârjire relaxată despre care vorbeam”, a subliniat Cristian Tudor Popescu pentru Digi Sport.

Simona Halep și Victoria Azarenka s-au mai întâlnit de patru ori până acum și fiecare și-a adjudecat câte două victorii în dreptul său.

Urmăriți Impact.ro și pe