WhatsApp se schimbă. Ce surpriză vor avea toți utilizatorii după actualizare, e vorba despre o funcție nouă

Badea Violeta 29.11.2022, 17:05
WhatsApp se schimbă. Ce surpriză vor avea toți utilizatorii după actualizare, e vorba despre o funcție nouă

Anunț important pentru toți fanii WhatsApp! Celebra aplicație de mesagerie a anunțat, de curând, că a lansat o nouă funcție, denumită „Message Yourself”, care le va permite utilizatorilor săi să îşi trimită singuri mesaje. Iată mai multe detalii!

WhatsApp lansează o nouă funcţie

Compania a lansat, de curând, o nouă funcție care va permite utilizatorilor să discute cu ei înșiși. Astfel, aceștia vor putea păstra tot felul de informaţii ușor accesibile, chiar lângă celelalte conversații WhatsApp.

Așa cum am spus și mai sus, funcția se numește „Message Yourself” și permite utilizatorilor să își trimită note, memento-uri și liste de cumpărături pe WhatsApp.

Reprezentanții companiei au anunțat că noua funcție a luat naștere, în urmă cu doar câteva săptămâni, pe versiunile beta. Potrivit acestora, actualizarea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicaţiei pentru iPhone (iOs) şi în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77, pentru Android.

WhatsApp lanseaza o functie noua
WhatsApp lanseaza o functie noua

Detalii despre noua funcţie

Reprezentanții WhatsApp au precizat că utilizatorii vor vedea contactul lor în partea de sus a listei de contacte de pe aplicație atunci când vor crea o nouă conversație. Atingerea acelui contact îi va duce la ecranul de chat pe care îl pot folosi pentru a-și trimite mesaje.

Utilizatorii vor putea și să își fixeze propria conversație în partea de sus a listei. Precizăm că rivalul WhatsApp Signal are și el o funcție numită „Note to Self” care se adresează aceluiași caz de utilizare, mai exact permite crearea unor mesaje pentru uz personal.

Cu toate acestea, spre deosebire de funcția recent lansată de WhatsApp, care este accesibilă din partea de sus a listei de contacte din aplicație, Signal nu sugerează utilizatorilor propriul profil în partea de sus a listei de destinatari. Aceștia trebuie să caute și să selecteze intrarea de contact „Note to Self” pentru a folosi funcția.

În mod similar, platforma comunitară Slack are un spațiu dedicat intitulat „Jot Something Down” pentru a permite utilizatorilor să își trimită notițe.

Telegram oferă, de asemenea, o funcție similară numită „Mesaje salvat”, care le permite utilizatorilor să marcheze orice mesaj important, precum și să își salveze notițele și memento-urile care pot fi accesate în viitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...