Whatsapp își surprinde utilizatorii. O nouă funcție așteptată de mulți, disponibilă în aplicație

Stan Filon 06.03.2023, 19:11
Whatsapp își surprinde utilizatorii. O nouă funcție așteptată de mulți, disponibilă în aplicație

Whatsapp vine cu ceva nou pentru utilizatorii săi. Această schimbare era așteptată de toți utilizatorii celebrei platforme de mesagerie, deoarece este foarte utilă. Așteptarea se pare că a luat sfârșit și toți se pot bucura în viitorul foarte apropiat de această nouă opțiune.

Whatsapp își surprinde utilizatorii cu o nouă funcție

S-a întâmplat de multe ori să trimitem repede un mesaj pe Whatsapp, pe care mai apoi am fi vrut să-l îmbunătățim, să-l modificăm sau poate să nu-l fi trimis deloc. Ei bine, Whatsapp pregătește un nou update, cu care își va surprinde plăcut utilizatorii. Mai exact, populara platformă de mesagerie va permite editarea mesajului trimis dacă nu vă convine ceva în textul scris, pe lângă faptul că-l puteţi şterge complet.

Așadar, utilizatorii WhatsApp vor avea posibilitatea de a edita mesaje trimise deja. Mai exact, dezvoltatorii WhatsApp ar urma să scoată o nouă variantă a aplicației, în care utilizatorii să poată modifica mesajele după ce le-au trimis. Dar nu oricum, timpul disponibil pentru editare va fi de maximum 15 minute după momentul expedierii.

Whatsapp isi surprinde utilizatorii cu o noua functie
Whatsapp isi surprinde utilizatorii cu o noua functie

Planurile Whatsapp

Dacă nu vă grăbiți să editați, textul va rămâne blocat în forma inițială, iar dacă vă răzgândiți după 15 minute, aveți posibilitatea de a șterge definitiv mesajul. Update-ul Whatsapp este asemănător cu cel pentru utilizatorii de iPhone care, dacă au iOS 16 sau o versiune ulterioară, pot deja edita textul trimis. Mesajul modificat spune expeditorului și destinatarului că mesajul a fost modificat, cu cuvântul editat în text gri sub mesaj.

Deținută de Meta, populara aplicație de mesagerie are aproximativ 30 de milioane de utilizatori în Marea Britanie și 2 miliarde în întreaga lume. Se spune că planul de mesaje editabile este „în curs de dezvoltare”, potrivit oamenilor din interior, dar nu există o dată exactă până când utilizatorii se pot bucura de aceasta.

Dar ce ne mai pregătește Whatsapp? Ei bine, publicația Mirror a vorbit despre cele cinci schimbări majore pe care WhatsApp le-ar putea lansa în acest an:

  • Blocarea rapidă a contactelor multiple din agendă pe care nu le mai dorim.
  • Detectarea textul din imagini
  • Mutarea chat-urilor Android atunci când ne schimbăm, de exemplu, telefonul
  • Redirecționarea elementelor media cu legendă. Utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să descarce cipuri pe care deja le-au trimis prin mesaj
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...