What’s up a făcut scandal într-un supermarket din Giulești. Paznicii au chemat un fost luptător ca să îl dea afară

Nicu Stan 06.08.2021, 11:48
What’s up a făcut scandal într-un supermarket din Giulești. Paznicii au chemat un fost luptător ca să îl dea afară

What’s up a făcut scandal într-un supermarket din Giulești. Paznicii au chemat un fost luptător ca să îl dea afară. Cântărețul, pe numele lui adevărat Marius Ivan, nu este pentru prima dată când este implicat într-un scandal violent. Toate detaliile ultimului incident, în articolul de mai jos.

What’s Up a comis-o din nou. A fost scos cu forța dintr-un magazin de un fost luptător, pentru că devenise violent

What’s up a făcut scandal într-un supermarket din cartierul Giulești din Capitală. Astfel, paznicii s-au văzut nevoiți să apeleze la un fost luptător pentru a-l putea da afară pe artist.

Cântărețul What’s Up s-a dat din nou în spectacol, de data aceasta fiind vorba de un scandal într-un supermarket din Giulești, unde o agentă de pază a fost nevoită să cheme ajutoare pentru a putea scăpa de el.

What's UP si Alice, iubita care a mancat bataie de la cantaret
What’s UP si Alice, iubita care a mancat bataie de la cantaret

De la ce a pornit întregul scandal

Pe numele său adevărat Marius Ivancea, artistul What’s Up a fost implicat într-un nou scandal violent. Conform unor martori la incident, acesta a intrat, miercuri seară, într-un magazin localizat în Giulești.

Pentru că artistul nu purta mască, agenta de pază de la intrare l-a rugat să respecte legea, însă acesta a devenit, dintr-o dată, extrem de agitat și a început să îi adreseze cuvinte grele.

Agenta de pază a chemat ajutoare

De asemena, sursele citate au povestit, pentru spynews.ro, că, la un moment dat, agenta de pază ar fi renunțat să-l mai roage să-și pună masca și a sunat imediat după ajutor. Astfel, în foarte scurt timp, la fața locului a ajuns, cu motocicleta, un agent de pază care a intrat în magazin și l-a căutat din priviri pe clientul scandalagiu.

În plus, martorii spun că acesta l-ar fi prins pe What’s Up de braț și i-ar fi spus, pe un ton răstit, ”Ieși imediat afară!”.

Cântărețul s-a calmat la apariția fostului luptător

În fața fostului sportiv, cântărețul a renunțat la jigniri și s-a conformat, fără alte comentarii părăsind incinta magazinului.

Bărbatul care l-a dat afară pe artist ar fi Valentin Rusu, un fost luptător, locuitor în cartierul bucureștean Crângași.

What’s Up și-a bătut iubita

Pe de altă parte, în iarna anului 2019, What’s Up și-a luat la bătaie iubita și nu s-a potolit până nu au intervenit polițiștii. De asemenea, pentru că era foarte agresiv, aceștia au fost nevoiți să-l imobilizeze, însă What’s Up s-a zbătut din răsputeri și chiar a reușit să muște un polițist de picior.

De asemenea, un an mai târziu, What’s Up a intrat din nou în atenția anchetatorilor după ce și-a bătut un vecin care i-a reproșat că ascultă muzică prea tare și tulbură linștea la ore improprii.

Urmăriți Impact.ro și pe