Walter Zenga, acuzat de un patron din România că l-a păcălit. A mers tocmai în Dubai după el și n-a venit la întâlnire

Stan Filon 04.11.2022, 14:07
Walter Zenga, acuzat de un patron din România că l-a păcălit. A mers tocmai în Dubai după el și n-a venit la întâlnire

Walter Zenga este acuzat de un patron din România că l-a păcălit! Cel care face acuzațiile este Adrian Mititelu, care l-a vrut la FCU Craiova pe antrenorul italian. Chiar dacă au vorbit la telefon și au stabilit o întâlnire, antrenorul nu și-a mai făcut apariția iar Adrian Mititelu a înțeles care a fost de fapt situația.

Walter Zenga, acuzat de un patron din România că l-a păcălit

Adrian Mititelu a plecat în Dubai cu familia, în vacanță, însă antrenorul a spus că a vrut să discute și cu Walter Zenga, pe care îl dorea la FCU Craiova. Cei doi au vorbit la telefon și au stabilit să aibă o întâlnire la hotelul unde era cazat Mititelu, însă Zenga nu s-a mai prezentat și nici nu a mai dat niciun semn. Adrian Mititelu și-a dat seama că Zenga dorea să vină la FCSB.

Am discutat cu Walter Zenga două minute la telefon în ziua de duminică, eu aflându-mă în Dubai. Am stabilit să ne vedem marți la ora 17:00 în hotelul unde sunt cazat, de altfel foarte aproape de locuința acestuia. Din nefericire, în ziua de marți, Walter nu a putut să onoreze întâlnirea ferm stabilită. Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge! Coincidență ori nu, evenimentele au avut loc chiar în intervalul de timp în care George Becali caută antrenor.

Walter Zenga, acuzat de un patron din Romania ca l-a pacalit
Walter Zenga, acuzat de un patron din Romania ca l-a pacalit

„Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga”

Prin urmare, probabil Walter a gândit că Mititelu poate să mai aștepte, perspectiva de a antrena FCSB fiind mult mai atrăgătoare. Ulterior, seara, după ce Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga, Walter a invocat scuze personale că n-a venit la întâlnire, apoi a arătat o disponibilitate excesivă să ne vedem. Era prea târziu pentru un om care pune preț pe demnitate înainte de orice. Sincer, jumătatate din motivele deplasării mele în Dubai se datorau unei discuții cu el față în față. Din păcate, subiectul mi-a lăsat un gust amar! Niciodată n-am discutat despre staff, Vasilică, altele”, a transmis Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

De cealaltă parte și Walter Zenga a recunoscut că a vorbit cu Adrian Mititelu, însă a spus că nu s-au înțeles asupra staff-ului pe care antrenorul l-ar fi solicitat.

„Eu vreau să vin cu staff-ul meu, ca un profesionist”

„Am vorbit cu cei de la FCU, este adevărat. Am vorbit despre condiții, situația de la club, staff-ul meu. După a fost o discuție mult mai încinsă despre contract. Eu vreau să vin cu staff-ul meu, ca un profesionist. M-am bucurat mult că președintele Craiovei s-a gândit la mine, dar nu s-a întâmplat.

Din punctul meu de vedere, ca antrenor profesionist este normal ca la începutul discuțiilor să întrebi despre pregătire, despre baza de antrenament, despre organizare. Eu am mai fost și în altă țară, dar mereu am întrebat ce staff au. E normal să aduci lângă tine minimum două persoane”, a spus Walter Zenga pentru „Liga Digisport”.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...