Vulpița de la Acces Direct, o nouă reușită! Ce lovitură a dat acum tânăra. Totul se întâmplă după apariția ei la Antena 1

Madlen Moraru 27.05.2020, 14:26
Vulpița de la Acces Direct, o nouă reușită! Ce lovitură a dat acum tânăra. Totul se întâmplă după apariția ei la Antena 1

Vulpița de la Acces Direct are noroc pe bandă rulantă. Tânăra din județul Vaslui se bucură de succesul ei, deoarece a dat lovitura iarăși. În plină pandemie, Veronica Stegaru e tot mai populară în rândul românilor.

Vulpița de la Acces Direct, o nouă reușită

Vulpița cunoscută pentru aparițiile ei la Acces Direct, emisiunea Mirelei Vaida de pe Antena 1, a căpătat foarte multă popularitate și în mediul online. Tânăra se bucură în prezent de statutul de artistă, pentru că a debutat în muzică în urmă cu câteva luni.

Colaborările au fost de atunci tot mai numeroase pentru ea. Și dacă în urmă cu câteva săptămâni a lansat o piesă alături de artistul Rafaelo, când a îmbrăcat rochia de mireasă în clip, a venit rândul acestuia să întoarcă gestul. Tânărul și-a postat cea mai nouă piesă online, spre bucuria fanilor Vulpiței. Oportunitățile par să fie la tot pasul pentru aceasta și are parte de tot mai multă faimă.

Vulpița de la Acces Direct, o nouă reușită! Ce lovitură a dat acum tânăra. Totul se întâmplă după apariția ei la Antena 1
Vulpița de la Acces Direct a marcat o nouă apariție într-un videoclip lansat de artistul Rafaelo

Premiera celui mai nou videoclip în care apare Vulpița de la Acces Direct a avut loc în urmă cu o zi. Tânăra are parte de tot mai multe oportunități. De când este una dintre prezențele tot mai predominante din emisiunea Mirelei Vaida are parte de un foarte mare succes. De această dată, Veronica Stegaru a apărut într-un clip muzical lansat de cântărețul Rafaelo.

Piesa lansată pe YouTube se numește “Om bogat sau om sarac” și îl are ca protagonist și pe Viorel Stegaru. Bărbatul apare chiar în ipostaze casnice, așa cum nu l-au mai observat fanii până acum. Deși este cunocut că provine din mediul rural, soțul Vulpiței s-a ferit să își arate această latură până acum. În doar câteva ore de când a fost lansată, melodia a reușit să strângă un număr foarte mare de vizionări. Clipul a fost privit de aproape un milion de ori, în mai puțin de 24 de ore.

Ce lovitură a dat acum, după aparițiile de la Antena 1

”Buna dimineața! Mă bucur ca va place piesa. O găsiți pe YouTube, Om bogat sau om sărac”, a anunțat Veronica Stegaru pe contul de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI