Vulpița de la Acces Direct, din nou în rochie de mireasă. Cum a reacționat soțul, când a văzut-o alături de alt bărbat

Redacția IMPACT 05.05.2020, 14:11
Vulpița de la Acces Direct, din nou în rochie de mireasă. Cum a reacționat soțul, când a văzut-o alături de alt bărbat

Vulpița de la Acces Direct marchează o nouă victorie și s-a afișat într-o ținută neașteptată. Veronica Stegaru a îmbrăcat rochia de mireasă, dar a fost un eveniment nu tocmai pe placul lui Viorel. Soții din Vaslui par să fi întâmpinat noi probleme în căsnicia lor, deși se aflau pe o pantă a succesului.

Vulpița de la Acces Direct, din nou în rochie de mireasă

Vulpița de la Acces Direct și-a lansat al treilea videoclip din cariera ei muzicală. Tânăra a fost prezentă în emisiunea Mirelei Vaida, unde a explicat și detaliile acestei lansări. Au fost însă detalii nu tocmai pe placul soțului ei, alături de care are și o fetiță.

Vulpița s-a filmat în compania altui bărbat, în cel mai nou videoclip lansat

Veronica Stegaru e cunoscută în România pentru aparițiile ei în cadrul emisiunii de pe Antena 1, încă din decembrie 2020. Povestea de viață a Vulpiței de la Acces Direct capătă o nouă nuanță, după o colaborare cu un alt artist. Videoclipul poate fi urmărit și în continuare și o prezintă pe tânără într-o ipostază cu totul nouă, fiind îmbrăcată într-o rochie de mireasă.

Vulpița e hotărâtă să își urmeze calea, de aceea a decis să spună adevărul despre artistul care o acompaniază în cel mai nou videoclip de pe YouTube. În scenariul din imagini, Vulpița pare să fugă cu un altă bărbat, fiind vorba despre artistul Rafaelo.

Cum a reacționat Viorel, când a văzut-o alături de alt bărbat

De asemenea, ea îmbracă rochia albă încă o dată, însă a doua oară, nu pentru Viorel. Este un detaliu ce l-a înfuriat la culme pe bărbat. Cei doi soți au fost prezenți în emisiunea Mirelei Vaida, acolo unde soțul Vulpiței a avut o scurtă, dar foarte cuprinzătoare, criză de gelozie. Vulpița și-a prezentat în premieră, la Acces Direct, al treilea videoclip din carieră, după colaborările cu Axinte și Maria Constantin. Întrebat dacă îi place cum arată Veronica în rochie de mireasă, bărbatul a răspuns fără să clipească: „Nu prea. Nu”. Pe chipul acestuia s-a putut citi gelozia, dar și după ce soția a declarat că este total cucerită de cântărețul Rafaelo.

Urmăriți Impact.ro și pe