Vrei să devii ucenic la Rolls-Royce? Iată ce trebuie să știi

Bogdan Bârliga 29.12.2021, 13:38
Vrei să devii ucenic la Rolls-Royce? Iată ce trebuie să știi

Rolls-Royce a anunțat că anul viitor va accepta un număr mai mare de ucenici în uzina de la Goodwood și a demarat procedurile de selecție.

Cei care vor fi acceptați vor lucra între doi și patru ani alături de personalul producătorului auto de lux, iar în acest timp vor putea să obțină diverse calificări.

Cum poți să devii ucenic la Rolls-Royce

Rolls-Royce Motor Cars oferă un număr record de locuri prin programul de selectare a viitorului ucenici pentru anul 2022.

Aplicațiile sunt deschise pentru un total de 37 de locuri, ceea ce face ca acesta să fie cel mai mare număr de poziții disponibile de la începutul acestui program în 2006.

Ucenicii vor petrece între doi și patru ani la sediul Rolls-Royce din Goodwood, combinând munca și formarea plătită cu studiile disponibile la colegii și universități locale.

Vrei să devii ucenic la Rolls-Royce? Iată ce trebuie să știi

Pe parcursul timpului și în funcție de domeniul în care vor să se specializeze, cei acceptați în program vor putea obține mai multe calificări conform normelor din Marea Britanea și acestea vor fi finanțate integral de Rolls-Royce.

Ucenicii vor lucra în sectoarele de pregătire pentru asamblare, pregătire interior și finisare suprafețe, decorațiuni interioare sau managementul calității.

Vrei să devii ucenic la Rolls-Royce? Iată ce trebuie să știi

Toți ucenicii efectuează stagii în diferite departamente pentru a experimenta procesele de producție și vor fi ghidați de angajați cu experiență.

Cei mai mulți ucenici din programale anterioare au rămăs în companie și ocupă acum roluri superioare de supraveghere, tehnică și management.

Vrei să devii ucenic la Rolls-Royce? Iată ce trebuie să știi

Toți solicitanții vor participa la un proces de selecție bine stabilit, menit să le evalueze punctele forte, aptitudinile, calitățile personale și potențialul.

Candidații interesați pot aplica pentru un astfel de rol până pe data de 20 februarie 2022 și  cei selectați vor începe perioada de ucenicie în cadrul companiei britanice din septembrie 2022.

Cei interesați pot să aplice pentru un rol de ucenic pe www.rolls-roycemotorcars.com/careers.

Vrei să devii ucenic la Rolls-Royce? Iată ce trebuie să știi

Câți români sunt în Marea Britanie

Românii formează cea mai mare minoritate în Anglia și mulți au cerut permis de ședere pe teritoriul englez după Brexit. Peste un milion de români sunt în această situație, dar autoritățile din Londra nu i-a pus la număr și pe cei cu dublă cetățenie.

Dintre românii care se află în Regatul Unit, aproximativ 30 de mii lucrează în domeniul sănătăţii, dar sunt și mulți care s-au mai orientat şi către joburi din IT, construcţii sau transporturi.

Anunțul publicat de Rolls-Royce nu se adresează doar celor cu cetățenie britanică, astfel că oricine poate să aplice pentru ocuparea unui post de ucenic la Goodwood.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Bogdan Bârliga
Este editorul coordonator al secției Auto de pe Impact.ro. A început să lucreze în presă din anul 2002 și a experimentat mai multe domenii de activitate ( politic, social, economic) până...