Vrei mașină din Germania? Aici ai cele mai importante site-uri cu mașini second hand de la nemți: Autoscout și mobile.de

Daria Petrescu 16.11.2019, 15:38
Vrei mașină din Germania? Aici ai cele mai importante site-uri cu mașini second hand de la nemți: Autoscout și mobile.de

Vrei mașină din Germania? Eu bine, vă recomandam cele mai bune site-uri cu mașini second-hand. Există trei căi de achiziţionare a unei maşini second-hand: autohaus, vânzător privat şi achiziţie online.

Site-urile dedicate vânzărilor de maşini sunt accesibile oricui, aşa că asiguraţi-vă că înainte de a pleca la drum aţi analizat suficiente oferte cât să ştiţi la ce să vă aşteptaţi. Printre cele  mai importante site-uri cu mașini second hand de la nemți, găsiți Autoscout și mobile.de.

Vrei mașină din Germania? Trebuie să ai în vedere mai multe lucruri

AutoScout24 este o piaţă virtuală cu peste 2,5 milioane de autovehicule din toată Europa, oferite de dealeri şi vânzători particulari. Aici aveţi la dispoziţie o gamă largă de autoturisme second-hand şi mărci îndrăgite, la preţuri avantajoase, din Germania, Belgia, Olanda şi multe alte ţări din Europa.

Maşini second-hand sau noi, maşini de oraş nepoluante sau autoturisme sport puternice – prin AutoScout24 vă puteţi găsi rapid şi simplu maşina pe care o visaţi.
Cu doar câteva clicuri vă găsiţi aici maşina second-hand sau nouă care corespunde aşteptărilor dumneavoastră, având acces direct la vânzători particulari sau dealeri auto. Se aplică regula: dumneavoastră decideţi ce găsiţi. Aveţi la îndemână criterii de căutare, precum marca dorită, modelul, tipul de combustibil, kilometrajul, culoarea, dotările şi/sau alte informaţii – şi, bineînţeles, preţul.

De asemenea, cele mai bune oferte de mașini second- hand puteți găsi și pe site-ul mobile.de. Sute de modele sunt recomandate aici de nemți.

Detalii care să nu vă scape din vedere atunci cand vreți să cumpărați mașini second-hand:
– feriţi-vă de preţurile extrem de mici;
– asiguraţi-vă că aţi ales un vânzător/ dealer cu vechime în branşă;
– feriţi-vă de vânzătorii care sunt zgârciţi cu datele de contact.

Asiguraţi-vă că ofertele pe care le‑aţi selectat mai sunt valabile şi, dacă v-aţi hotărât la o maşină anume, faceţi o rezervare. Unii dealeri nu vor accepta rezervări pentru mai mult de o zi, alţii nu vor accepta deloc rezervări, în timp ce alţii vor cere un avans pe care nu este recomandat să îl daţi.

În multe oraşe din Germania, de regulă la periferiile acestora, veţi găsi un număr impresionant de autohausuri cu oferte dintre cele mai variate. Cele mai bogate oraşe în autohausuri de calitate sunt: Köln, Düsseldorf, Dortmund, Bochum, Duisburg sau Essen. În cele mai multe cazuri, autohausurile sunt cele mai de încredere şi căutate variante.

Urmăriți Impact.ro și pe