Vlăduța Lupău, apariție de senzație alături de fratele ei. Cum s-a fotografiat artista

Andrei Cezar 31.03.2020, 14:56
Vlăduța Lupău, apariție de senzație alături de fratele ei. Cum s-a fotografiat artista

Pe Vlăduța Lupău o cunoaște toată lumea. Talentata cântăreață îi bucură pe oameni cu vocea și prezența ei la evenimentele la care participă. Însă puțină lume știa că are un frate cu care se înțelege foarte bine. Cei doi s-au fotografiat împreună și au postat poza în povestea de pe pagina de Instagram a artistei.

Apariție de senzație a Vlăduței Lupău alături de fratele ei. Fotografia cu care și-a dat pe spate admiratorii

Cu vocea ei inconfuindabilă și cu o prezență scenică cum rar întâlnești, Vlăduța Lupău s-a făcut repede remarcată. Oamenii o îndrăgesc și o cheamă tot timpul la evenimente. Cu toate că are o mulțime de fani în toată țara, nu multă lume cunoaște faptul că artista are un frate. A preferat să nu-și expună familia foarte mult. Dar de curând ea a ales să le împărtășească fanilor o fotografie de senzație în care aparea ea împreună cu fratele ei.

Vlăduța Lupău, apariție de senzație alături de fratele ei. Cum s-a fotografiat artista
Vlăduța Lupău, apariție de senzație alături de fratele ei. Cum s-a fotografiat artista. Sursa Foto: SpyNews.ro

Întrebată de o admiratoare cum se înțelege cu fratele ei, Vlăduța Lupău a replicat, mai în glumă, mai în serios, ”Ca frații :)))”. Și a postat mesajul alături de poza în care îi ilustrează pe cei doi în timp ce zâmbesc unul la celălalt.

Vlăduța Lupău și fratele ei, Bogdan, sunt medici?

Un detaliu care nu poate trece neobservat este acela că în poza de mai sus cei doi frați, Vlăduța și Bogdan Lupău, sunt îmbrăcați precum doi medici. Întrebarea simplă pe care ne-ao punem cu toții este: ”Oare Vlăduța Lupău este și medic?” Ei bine, răspunsul este da. Este medic veterinar. Cântăreața a mărturisit că a urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară, facultate pe care mai mulți membri ai familiei ei au absolvit-o. Vedeta nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile doctorale în același domeniu, la Cluj-Napoca.

”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale”, a spus Vlăduța Lupău într-un interviu pentru cluju.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe