Vladimir Putin s-a dezlănțuit cu un discurs furibund la adresa Occidentului. Ce președinte ar fi vrut vesticii să asasineze

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.04.2021, 17:13
Vladimir Putin s-a dezlănțuit cu un discurs furibund la adresa Occidentului. Ce președinte ar fi vrut vesticii să asasineze

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat amenințări serioase Occidentului! Șeful de stat a ținut un discurs în fața Parlamentului reunit în care a vorbit despre amenințările în formă continuă la care este supusă Rusia și și-a exprimat speranța ca nimeni să nu depășească linia roșie cu Rusia!

Vladimir Putin s-a dezlănțuit cu un discurs furibund la adresa Occidentului

Vladimir Putin a lansat un avertisment întregii lumi să nu ”treacă linia roșie cu Rusia”! ”Sper că nimănui nu-i va veni ideea de a trece linia roşie cu Rusia”, a afirmat preşedintele rus, avertizându-i pe cei care vor lua ‘intenţiile noastre bune drept slăbiciune’. ‘Dar noi vom stabili singuri pe unde trece aceasta”, a adăugat Vladimir Putin în discursul său anual către Adunarea Federală (parlamentul bicameral).

El și-a avertizat inamicii externi că vor ”regreta” orice provocare împotriva intereselor Rusiei şi a spus că răspunsul Moscovei va fi unul ”rapid şi dur”. Mai mult decât atât, Vladimir Putin a denunțat acte nefondate şi neprietenoase continue la adresa Rusiei, spunând că pentru unele ”a devenit un fel de sport să atace Rusie din nimic”, a spus preşedintele rus.

Vladimir Putin s-a dezlantuit cu un discurs furibund la adresa Occidentului
Vladimir Putin s-a dezlantuit cu un discurs furibund la adresa Occidentului

Putin spune că a trecut peste ”grosolănii flagrante”

Președintele Rusiei a spus chiar că a trecut cu vederea multe ”grosolănii flagrante” la care a fost supusă Rusia. ”Ne comportăm în ansamblu cu reţinere şi într-o manieră modestă, adeseori fără să răspundem acţiunilor neprietenoase sau chiar unor grosolănii flagrante”, a afirmat preşedintele rus în discursul său.

Vladimir Putin a ținut să vorbească despre ceea ce el spune că a fost o tentativă de lovitură de stat în Belarus, dar și o tentativă de asasinat la adresa președintelui Aleksandr Lukaşenko, despre care Occidentul nu spune nimic. Putin a spus că în Occident ”toată lumea pretinde că nimic nu s-a întâmplat”, adăugând că asupra Belarus se pregătea și un atac cibernetic de amploare.

Liderul de la Kremlin nu a vorbit însă despre disidentul Alexei Navalnîi, despre care presa occidentală scrie că se află în stare foarte gravă, în închisoare. Acesta este principalul său oponent și a fost arestat imediat cum a revenit în Rusia. Fusese otrăvit și s-a tratat în Germania, însă cum s-a întos acasă a fost arestat. Arestarea sa a scos sute de mii de oameni în stradă, în cele mai mari proteste din ultimii ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI