Vladimir Putin, discurs la adresa vestului: „Va trebui să înaintăm în granițe mai mult. Regimul Kiev este într-o vânătoare de vrăjitoare” VIDEO

Anca Manolica 21.02.2023, 11:58
Vladimir Putin, discurs la adresa vestului: „Va trebui să înaintăm în granițe mai mult. Regimul Kiev este într-o vânătoare de vrăjitoare” VIDEO

În cursul zilei de marți, 21 februarie, liderul Rusiei, Vladimir Putin, susține un discurs uluitor, la un an de la invazia în Ucraina. Aceste declarații au loc în timp ce Joe Biden se pregătește și el de un discurs similar în Polonia. Iată ce a spus liderul de la Kremlin. Discursul se vede și pe panourile publicitare electronice din marile oraşe ruseşti.

Vladimir Putin lansează noi acuzații la adresa Occidentului

Zi istorică în lume! Vladimir Putin şi Joe Biden vor susține în cursul zilei de marți, 21 februarie, discursuri, la aproape un an de la izbucnirea războiului din Ucraina.

Pe străzile din Rusia au fost amplasate diverse panouri cu mesaje pentru toți cetăţeni, înainte de mult aşteptatul discurs al preşedintelui rus programat astăzi: „Priveşte şi ascultă” şi „Frontierele Rusiei nu se termină undeva”.

De asemenea, vorbele sale către elitele rușești din cadrul Adunării Federale sunt transmise în direct şi pe panourile publicitare electronice, în marile oraşe ruseşti. El face o analiză a situației internaționale și o evaluare a ceea ce el numește o ,,operațiune militară specială” . Iată parte din discursul său.

„Pornirea unui război în Europa, folosind alte state. Poporul ucrainean a devenit ostatic stăpânilor din vest. De-a lungul deceniilor, au distrus și jefuit țara. Ca și consecință, sărăcia și diviziunile sociale au crescut în Ucraina și au fost scânteia pentru acțiunile militare. Au transformat oamenii în carne de tun. Responsabilitatea este în totalitate a vestului și a regimului de la Kiev pentru care poporul ucrainean nu contează. Acest regim servește intereselor străine.

Va trebui să înaintăm în granițe mai mult, elitele din vert încearcă să provoace o înfrângere strategică. Vor să transforme un conflict local într-unul global. Așa înțelegem noi lucrurile și vom reacționa. Nu poți învinge Rusia pe câmpul de luptă și vor ținti generația tânără, luptă împotriva culturii noastre, a organizațiilor religioase, și-au distrus proprii oameni, abuzează copiii.”

„Milioane de oameni din vest sunt conduși către distrugere”

„E ceva normal pentru vest, recunosc căsătoriile între aceleași sexe și noi am fost mereu toleranți. Recunoaștem asta și nu vom intra în viața privată a oamenilor. Să se uite în Biblie, în orice religie din lume: familia este compusă dintr-un bărbat și o femeie. Biserica anglicană plănuiește să accepte un zeu care nu are gen. Ce poți să spui la asta?

Milioane de oameni din vest sunt conduși către distrugere, elitele înnebunesc și pentru asta nu e leac. Ne vom proteja copiii de vestul decadent, care va continua să încerce să destabilizeze rușii. Vor folosi orice împotriva noastră, au avut mereu ură pentru toată lumea. Încearcă atacuri teroriste țintite către a ne destabiliza societatea, dar nu vom fi niciodată ca regimurile din vest și din Kiev care sunt într-o vânătoare de vrăjitoare. Este important ca cetățenii Rusiei să le dea o lecție de moralitate.

Beneficii pentru ruși

„Avem echipe de ingineri, oameni tineri calificați și o tradiție lungă de producție de arme. Totul trebuie făcut pentru victorie. Trebuie să oferim garanții, beneficii sociale și salarii angajaților, propun un program pentru case și o chirie mică pentru angajații din sectorul pentru armament. Vom începe imediat să construim aceste case, în special în orașe.

Vestul a început o luptă militară și a informației, dar și o agresiune economică. Dar nu au avut succes și nu vor avea. Inițiatorii pachetelor de sancțiuni se pedepsesc singuri. Au crescut prețurile la ei în țări, au închis fabrici și dau vina pe ruși.

Au încercat să ne restricționeze exporturile și ne-au furat exporturile, ne-au atacat infrastructura. Obiectivul vestului e să ne facă cetățenii să sufere, să ne destabilizeze societatea. Încercările lor nu sunt justificate și nu au succes.

Susține că economia Rusiei a depășit riscurile previzionate

Liderul de la Kremlin susține că Guvernul rus a făcut o treabă foarte bună, iar economia țării nu a scăzut așa cum s-ar fi așteptat Occidentul.

„Grație Guvernului am păstrat sistemul financiar intact, investitorii ne ajută și lansăm pachete de ajutorare. Totul se bazează pe principiul economiei de piață. La sfârșitul lui 2022, PIB-ul a fost redus. Au zis că ne va scădea economia cu 20%-25%, dar nu a fost așa.
În februarie și martie ziceau că se va prăbuși economia Rusiei, dar afacerile au parteneri de încredere în lume. Volumul plăților internaționale a crescut, vom continua să lucrăm cu partenerii noștri. Obiectivul nostru e ca moneda să fie stabilă.
Până și americanii reduc plățile în dolari, nu doar noi. Nu trebuie să repetăm greșelile din trecut, nu trebuie să ne distrugem economia. Vom continua să acționăm, să dezvoltăm Rusia.”, a spus Vladimir Putin.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...