EXCLUSIV

Vladimir Drăghia, adevărul despre zvonurile revenirii în Republica Dominicană. În ce proiect este implicat, de fapt, la Pro TV. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 29.06.2022, 18:44
Vladimir Drăghia, adevărul despre zvonurile revenirii în Republica Dominicană. În ce proiect este implicat, de fapt, la Pro TV. EXCLUSIV

Vladimir Drăghia nu mai crede în Republica Dominicană! El a infirmat pentru impact.ro că ar urma să prezinte din toamnă o emisiune filmată și produsă la mii de kilometri depărtare de țară.

„M-am amuzat!”

Știrea că Vladimir Drăghia ar urma să se întoarcă cât de curând în Republica Dominicană, adică exact acolo unde a cucerit primii lauri ai emisiunii „Exatlon”, nu a lăsat indiferentă comunitatea fanilor emisiunilor de televiziune presărate cu nenumărate aventuri. Cu toate acestea, vedeta susține sus și tare că nu va face acest pas! El a infirmat pentru impact.ro scenariul vehiculat în ultimele zile pe această temă.

„Am citit și eu știrea și m-am amuzat! M-am amuzat fiindcă nu este nimic adevărat! Sau, mă rog, e doar parțial adevărată. În sensul că revin din toamnă pe micile ecrane, dar nu din postura de prezentator al vreunei emisiuni filmate în Republica Dominicană”, a precizat Vladimir Drăghia pentru impact.ro.

El a admis că va fi implicat într-un amplu proiect al principalei televiziuni particulare din România, dar a indicat că filmările, începute deja, au loc doar în România, nu în altă parte.

„Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi. Ca atare, nu este vorba despre niciun fel de emisiune filmată în Republica Dominicană, oricum s-o fi numit ea, cel puțin cu mine ca prezentator. E sigur o confuzie la mijloc, altfel nu-mi explic! Dar, da, voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV,  Clanul!”, a arătat el.

Vladimir Drăghia a infirmat astfel informațiile conform cărora ar urma să prezinte un nou format al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, informații care dădeau ca sigure prezența showului la PRO TV, din această toamnă, cu el la timonă.

Vladimir Drăghia, adevărul despre zvonurile revenirii în Republica Dominicană. În ce proiect este implicat, de fapt, la Pro TV. EXCLUSIV
Vladimir Drăghia, în sala de antrenament alături de cei mai buni amici

Vedeta are și „câteva ținte personale”

El a evitat însă să-și comenteze propriile afirmații, ceva mai vechi, conform cărora nu ar mai da curs unor asemenea emisiuni, fiindcă timpul a trecut și ca atare nu ar mai priza la fel de mult acest gen de producții, așa cum făcea în vremea tinereții sale:

„Pentru această vară am ales să-mi văd de filmările despre care v-am povestit deja, despre proiectele mele pe social-media. La care se adaugă și câteva ținte personale, pe care nu le voi dezvălui, cu permisiunea tuturor!”.

El se va alinia însă foarte curând la startul unui concurs foarte dificil, care solicită din plin organismul uman. Este vorba despre așa numitul „Iron man”, cel care include trei probe. Este vorba despre o probă de înot, de 3,86 kilometri, una de alergare, de 42,1 kilometri, adică distanța pe care o parcurgi atunci când te înscrii la maraton, și parcurgerea pe bicicletă a 180 de kilometri.

Pe de altă parte, Vladimir Drăghia va deveni la începutul toamnei tată pentru a doua oară. Soția sa, Alice, e însărcinată din nou, cei doi având împreună o fetiță, pe Zora. Ea tocmai a intrat în al treilea trimestru al sarcinii, unul deloc ușor. Ea a povestit deja că primul trimestru a fost unul de coșmar, având numeroase stări de vomă. Iar obiceiul de a mânca s-a mutat la ore târzii din noapte, mult după miezul acesteia. Vladimir și Alice s-au căsătorit în 2018, cei doi plecând împreună cândva la cea de a doua ediție a concursului „Exatlon”, cea din 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe