Viviana Sposub, declarații care o vor înfuria pe Anna Lesko. Ce a putut să spună despre ea

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 04.10.2021, 18:34

Viviana Sposub, momente sincere în timpul unui interviu! Vedeta a fost nevoită să răspundă la câteva întrebări destul de dificile, dar s-a descurcat de minune! Frumoasa brunetă a fost invitată în podcastul colegei sale de platou de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Otniela, iar unul dintre răspunsuri ar putea s-o everveze la culme pe Anna Lesko.

Viviana Sposub, declarații care o vor înfuria pe Anna Lesko

Așadar, Otniela și-a asaltat cu întrebări colega de la celebra emisiune de modă de la Kanal D, iar Vivina Sposub nu a avut încotro, așa că a răspuns. Frumoasa brunetă a fost nevoită să spună ce ar alege între dragoste și bani, dar și ce ar face dacă partenerul de viață ar înșela-o.

Printre altele, Otniela a întrebat-o pe Viviana Sposub ce ar face dacă ar avea de ales între dragoste și bani. Bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și a spus că ar alege dragostea și a venit și cu o explicație pentr această afirmație. ”Da, dar încă n-am dat peste unul cu bani. Ăștia cu bani te înșală, de asta probabil nu-i aleg niciodată”, a spus Viviana, râzând.

Viviana Sposub, declaratii care o vor infuria pe Anna Lesko
Viviana Sposub, declaratii care o vor infuria pe Anna Lesko

Ce ar face Viviana Sposub dacă ar fi înșelată

O altă întrebare a fost cea legată de reacția Vivianei în cazul în care ar fi înșelată de partenerul de viață. Aici, bruneta a fost foarte tranșantă și a spus pe loc că nu ar accepta niciodată să fie înșelată, așa că l-ar părăsi imediat pebărbatul în cauză.

Cât despre prietena ei cea mai bună, Viviana spune că nu ar renunța niciodată la ea, deoarece aceasta este chiar femeia care i-a dat viață, mama ei, pe care nu ar putea să o înlocuiască cu nimeni. ”Nu, pentru ca cea mai buna prietena e mama mea. N-am cum s-o schimb”, a spus Viviana.

Vedeta a răspuns și la o altă întrebare picantă, legată de cea mai plăcută și enervantă persoană de la emisiunea Ferma, cea la care Viviana a participat, acum ceva timp și unde l-a întâlnit pe actualul său iubit, pe actorul George Burcea.

”Cel mai placut a fost George Burcea, evident. Cea mai enervanta nu as vrea s-o zic pentru ca i-as da importanta si nu vreau…deci din toata Ferma, eu tin legatura cu foarte putini oameni si nu se supara daca le zic numele…zic așa, Anna Lesko, ma enerva uneori cand ne mai ciondaneam noi, in rest nu vreau sa pomenesc pe absolut nimeni”,  a mai spus concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...