Viorica Dăncilă, schimbare uriașă! Fostul premier a adoptat un look nou. A renunțat la coc

Diana Radu 04.12.2019, 16:52
Viorica Dăncilă, schimbare uriașă! Fostul premier a adoptat un look nou. A renunțat la coc

Viorica Dăncilă a renunțat la coafura care a consacrat-o în perioada în care a fost premierul României. Fostul lider PSD a suprins pe toată lumea cu noul său look cu care s-a afișat la ședința CEx susținută de PSD marți. Dăncilă a renunțat la coc în favoarea unei coafuri mult mai lejere cu care nu a fost văzută niciodată în ultimele luni.

Viorica Dăncilă, schimbare uriașă! Fostul premier al României a renunțat la coc în favoarea unei coafuri lejere

Viorica Dăncilă a lăsat impresia că este foarte relaxată după ce a pierdut cele două funcții înalte pe care le deținea, iar acest lucru s-a văzut și în coafura pe care a ales să o poarte la ședința CEx. Fostul premier și lider PSD a renunțat la coc și a ales să-și prindă părul într-o coadă de cal.

Viorica Dăncilă, schimbare uriașă de look
Viorica Dăncilă, schimbare uriașă de look

Mai mult, de curând, Viorica Dăncilă a fost zărită adoptând aceeași atitudine relaxată și într-un supermarket din Ploiești. Cel mai probabil fostul premier a fost să-și viziteze tatăl, care locuiește într-un cartier din Ploiești. Momentul a fost suprins de un cetățean și postat imediat pe rețelele de socializare, unde Dăncilă a adunat zeci de reacții și de comentarii. Unii au apreciat naturalețea de care a dat dovadă: „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, în timp ce alții s-au întrebat dacă și Iohannis își face singur cumpărăturile ca și Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă la Supermarket
Viorica Dăncilă la Supermarket
Urmăriți Impact.ro și pe