Cum a fost surprins Florin Vasilică, după operația suferită luna trecută. Fiul lui Liviu Vasilică trece prin momente grele VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bisinicu 28.12.2020, 14:13
Cum a fost surprins Florin Vasilică, după operația suferită luna trecută. Fiul lui Liviu Vasilică trece prin momente grele VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost surprins Florin Vasilică, după operația suferită acum trei luni, la sfârșitul lunii septembrie. Fiul lui Liviu Vasilică a trecut prin momente grele, în preajma sărbătorilor de iarnă. Cum a fost surprins de paparazzi impact.ro, în spatele blocului în care locuiește.

Cum a fost surprins Florin Vasilică, după operația suferită luna trecută

Florin Vasilică, fiul celebrului interpret de muzică populară Liviu Vasilică, a fost surprins la o plimbare în spatele blocurilor din Alexandria acolo unde acesta locuiește. Operat de hernie luna trecută, se pare că Florin Vasilică nu a depășit momentul cu prea multă ușurință și se deplasează greu, după cum se poate vedea în imagini. Paparazzi impact.ro l-au suprins pe fiul regretatului artisti Liviu Vasilică atunci când a ieșit la o țigară în spatele blocului. A făcut câțiva pași după care a mers în casă pentru a petrece Crăciunul alături de cei dragi.

În luna noiembrie 2020, cântărețul de muzică populară a decis să se opereze, după ce ani buni s-a luptat cu boala. După ce și-a făcut testul COVID-19 și a răsuflat ușurat atunci când i-a ieșit negativ, Florin Vasilică a intrat în sala de operație și s-a lăsat pe mâna doctorilor pentru a scăpa de hernia de disc care îl deranja deja de doi ani de zile. Când tratamentele nu l-au mai putut ajuta, artistul a trebuit să recurgă la intervenții medicale.

Florin Vasilica s-a operat de hernie, dupa doi ani de probleme de sanatate
Florin Vasilica s-a operat de hernie, dupa doi ani de probleme de sanatate

Cum a fost surprins Florin Vasilica dupa operatia de hernie

Fiul lui Liviu Vasilică a vorbit despre operație în cadrul unei emisiuni TV

Cum a fost surprins Florin Vasilică, după operația suferită luna trecută. Florin Vasilică a vorbit, pentru prima oară, despre operația de hernie de disc în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars. Artistul a vorbit despre cum a trecut cu bine peste intervenția care a fost una ușoară, potrivit spuselor sale.

„Am fost nevoit să fac testul de COVID-19 pentru a putea fi internat. Sufer de mai mulți ani de două hernii cervicale, hernii de disc, pe care am reușit să le țin până acest moment pe care am reușit să le țin în frâu cu mai multe tratamente, unele mi-au făcut mai mult rău decât bine. Este vorba de disceptomie cu discogel. (…) Acum sunt foarte bine, după operație la o oră și ceva am fost externat. Efectele se vor vedea în aproximativ 4 săptămâni, dar deja de ieri până astăzi mă simt mai bine”, declara Florin Vasilică acum trei luni, la Antena Stars, potrivit celor de la playtech.ro.

 

Poate nu știați asta, dar Florin Vasilică este informatician la bază. Talentul moștenit de la tatăl său, Liviu Vasilică, este cel care i-a ales soarta în viață. Din păcate, artistul și-a pierdut tatăl, așa că a rămas să-i ducă numele și cântecele mai departe.

„Eu pot să-mi câştig existenţa şi altfel. De meserie sunt informatician, o meserie bună şi bănoasă în România. Vreau să fac un festival în memoria tatălui meu, dar fără acordul mamei nu pot face nimic. Ea se ocupă doar de încasatul material”, declara acum ceva timp Florin Vasilică.

Urmăriți Impact.ro și pe