VIDEO | Cum a apărut Viorica Dăncilă la Alba Iulia: modul inedit în care a intrat în sala Casei de Cultură a Studenților

Alexandru Ioanid 21.09.2019, 14:03
VIDEO | Cum a apărut Viorica Dăncilă la Alba Iulia: modul inedit în care a intrat în sala Casei de Cultură a Studenților

Este un weekend aglomerat pe scena politică din România. Liderii PNL și PSD se află în teritoriu la diverse evenimente cu scop electoral. Premierul Viorica Dăncilă a mers la Alba Iulia, unde a surprins prin intrarea spectaculoasă pe care și-a făcut-o la Casa de Cultură a Studenților.

Premierul Viorica Dăncilă a mers, sâmbătă la Alba Iulia. E un weekend rezervat turneelor electorale, din câte se pare, în condițiile în care și președintele Klaus Iohannis se află, alături de echipa PNL, la Craiova – până nu demult oraș considerat fief al PSD.

Șefa Guvernului a reușit, însă, să atragă atenția la Alba Iulia prin intrarea fastuoasă la care a apelat. Deși evenimentele PSD nu mai au grandoarea de altă dată, din epoca Dragnea, Dăncilă a vrut să inspire încredere.

A intrat în Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia pe o piesă des folosită la evenimente politice și sportive.

Cum și-a făcut apariția Viorica Dăncilă la Alba Iulia

Sursa foto: .ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă, premierul României și șefa PSD, s-a aflat sâmbătă, 21 septembrie, la Alba Iulia.

Organizația PSD de acolo organizează alegeri pentru echipa de la vârf, iar șefa PSD a profitat de moment pentru a-și face apariția în sala evenimentului ca un politician veritabil.

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut apariția la Alba Iulia alături de ministrul Finanţelor – Eugen Teodorovici, cel al Culturii – Daniel Breaz, ministrul Transporturilor – Răzvan Cuc şi de vicepremierul Mihai Fifor.

În fața a sute de delegați și membri de partid, Viorica Dăncilă a urcat pe scenă alături de un copil îmbrăcat în costum popular, dar a apelat la o piesă străină – Eye Of The Tiger (Survivor).

După vizita de la Alba Iulia, premierul Viorica Dăncilă merge la Cugir, unde participă la festivalul Toamna Cugireană. Oficial, campania electorală pentru prezidențiale începe pe 12 octombrie, dar mai toți politicienii au furat startul și au plecat în turne prin țară.

Urmăriți Impact.ro și pe