Victorie uriașă pentru Buzău, care a fost declarat „Cel mai bun brand de oraș din Europa”. A învins Parisul în finală

Victorie uriașă pentru Buzău, care a fost declarat „Cel mai bun brand de oraș din Europa”. A învins Parisul în finală

Buzăul, „Cel mai bun brand de oraș din Europa”. Anunțul oficial a fost făcut chiar de primarul Buzăului, Constantin Toma, anunțând că orașul a câștigat în noaptea de miercuri spre joi titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, după ce a învins în finală Parisul.

Buzăul, „Cel mai bun brand de oraș din Europa”

Constantin Toma a vrut neapărat să-i mulţumească tânărului ieşean Adrian Mironescu, creatorul brandului „Buzău – oraş deschis”., spunând că acest premiu „lansează Buzăul pe mapamond”.

Dragi buzoieni,

Titlul de ,,Cel mai bun brand de oraș din Europa” a revenit azi noapte Buzăului, în cea mai importantă competiție de branduri din lume ,,@Transform Awards”, ținută la Londra! Am învins în finală Parisul, ceea ce este incredibil! Mulțumesc tânărului ieșean Adrian Mironescu, Wiron, creatorul de branduri, pentru acest minunat „Buzău – oraș deschis”!

Este un premiu pentru toți buzoienii și vă mulțumesc din tot sufletul pentru echipa formidabilă pe care o facem împreună. Hai să facem Buzăul Mare! Hai BUZĂU, BUZĂU!

Astfel că acest proiect românesc a depășit rebrandingul dezvoltat pentru municipalitatea Paris, care a fost recompensat cu “silver” (n.r. argint) . Premiile s-au decernat la data de 23 iunie 2021, la Londra, în cadrul unei gale internaționale.

Buzaul, „Cel mai bun brand de oras din Europa”
Constantin Toma

În decursul zilei de ieri, primarul Toma a anunțat faptul că orașul Buzău urmează să fie nominalizat, alături de Paris, la premiul pentru cel mai bun brand de oraș sau țară din Europa.  Nici nu se gândea că orașul românesc o să fie cel care o să ia marele premiu.

Dragi buzoieni,

În această seară, de la ora 22:30, va fi transmisă live, din Londra, gala Transform Awards 2021, unde Buzăul este nominalizat, alături de Paris, la premiul pentru cel mai bun brand de oraș sau țară din Europa. Vă invit să urmăriți un eveniment care pune orașul nostru pe harta orașelor europene, ca strategie de comunicare, promovare a orașului și deschidere către potențiali investitori și colaboratori. Gala ,,Transform Awards” este organizată de publicația internațională Transform magazine, una dintre cele mai mari publicații care se ocupă de studiul și promovarea brandurilor la nivel mondial, a spus primarul Buzăului, Constantin Toma.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...