Victor Pițurcă trece la amenințări: de ce vrea fostul selecționer să mute echipa Craiovei în alt oraș – VIDEO

Alexandru Ioanid 18.09.2019, 16:31
Victor Pițurcă trece la amenințări: de ce vrea fostul selecționer să mute echipa Craiovei în alt oraș – VIDEO

Victor Pițurcă, managerul CS Universitatea Craiova, amenință că va muta echipa în alt oraș. Fostul selecționer a lansat mai multe acuzații în cadrul unei conferințe de presă.

Victor Pițurcă, noul manager al echipei CS Universitatea Craiova, amenință că va muta echipa în alt oraș, din cauza condițiilor de pe stadionul Ion Oblemenco. Fostul selecționer acuză că gazonul de pe stadion este într-o stare deplorabilă.

Din acest motiv, jocul echipei pe care o manageriază este unul extrem de slab.

Victor Pițurcă dă vină pe Primăria Craiovei, care ar vrea să monteze pe Ion Oblemenco un gazon în valoare de 250.000 de euro. Suma este mare, iar calitatea îndoielnică, susține fostul selecționer, care cere să vadă gazonul pe care dorește să-l cumpere municipalitatea.

Victor Pițurcă amenință că mută echipa din Craiova

Victor Piturca, manager general la Universitatea Craiova

Managerul general al CS Universitatea Craiova amenință că va muta echipa în alt oraș, dacă nu primește condițiile cerute pe Ion Oblemenco.

Fostul selecționer susține că la precedentul meci, pierdut de craioveni în fața FCSB cu scorul de 0 la 1, au fost probleme cu gazonul. Golul FCSB a fost marcat după ce mingea a sărit ciudat din fața porții gazdelor.

„Vreau să mă refer la teren, acum îmi dau seama ce minus mare este pentru echipă. Nu mai vorbesc de golul pe care l-am primit (n.red. – cu FCSB), mingea a sărit dintr-o groapă făcută acolo, dintr-un morman de pământ, nu se poate aşa ceva. Trebuie să dea de gândit organelor care conduc, primăriei, fiindcă foarte repede trebuie să ia măsuri. Dacă nu, şi băieţii sunt de acord cu mine, vom merge să jucăm în altă parte. Asta e. Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă, jucătorilor. Este un minus mare pentru noi acest teren şi trebuie să se ia măsuri cât mai repede”
Victor Pițurcă, manager general CS Universitatea Craiova

Victor Pițurcă susține că Primăria ar putea cumpăra un gazon extrem de bun cu banii pe care vrea să-i aloce pentru această achiziție.

„Din câte am înţeles, nu se poate pune un gazon mixt, că e scump, dar se va pune un gazon ca pe Naţional Arena. Din câte am înţeles, acel gazon ar costa 250.000 de euro. Gazonul pe care vrem să-l punem noi, cel pe care îmi doresc eu să-l pun, nu costă mai mult de atât. Nu văd unde sunt costurile. Le-am spus celor care se ocupă de aceste lucruri: fiţi atenţi, indiferent că primăria cumpără gazonul, trebuie să vedem şi noi ce calitate are acest gazon! Nu vreau să mă pomenesc cu un gazon cum se plângeau jucătorii de la Dinamo de gazonul de pe Naţional Arena, că e foarte prost.Dacă se cheltuie atâţia bani, atunci gazonul trebuie să fie mai bun ca un covor persan”
Victor Pițurcă, manager general CS Universitatea Craiova

Urmăriți Impact.ro și pe