Victor Pițurcă, profesor de fotbal pentru Gigi Becali. „Nu ştia absolut nimic din ce e acest sport”

Sorin Barbu 21.07.2022, 18:57
Victor Pițurcă, profesor de fotbal pentru Gigi Becali. „Nu ştia absolut nimic din ce e acest sport”

Victor Pițurcă continuă să-l ironizeze pe Gigi Becali. I-a transmis că FCSB nu are rezultate din cauza faptului că se implică la echipă, iar acum i-a adus aminte că alături de el a făcut primii pași în fotbal. Fostul selecționer a mai declarat că niciunul dintre patronii din fotbalul românesc nu a reușit să-l convingă să-l lase să se implice în vestiar, în relația directă cu jucătorii.

Victor Pițurcă, ironii la adresa lui Gigi Becali

Victor Pițurcă este unul dintre oamenii care l-au adus în fotbal pe Gigi Becali. L-a convins să investească la Steaua în perioada în care echipa era patronată de Viorel Păunescu, iar de atunci omul de afaceri a prins gustul bătăliilor de pe stadioane. Pițurcă și Becali au lucrat de mai multe ori la echipa din Ghencea, iar ultima colaborare s-a terminat cu un scandal monstru. Acum, fostul selecționer i-a amintit că el i-a fost primul profesor.

„Mie nu mi-a fost greu să lucrez cu nimeni, cu niciun patron. Că nu aveam probleme eu. Cu toată lumea a fost simplu. Am şi eu un nume. Gigi Becali când a venit în fotbal nu ştia nimic.

Nu ştia absolut nimic din ce e acest sport. A mai stat pe lângă mine, m-a ascultat. A devenit specialist. M-a şi bătut, nu? Atunci când eu eram la Craiova”, a declarat fostul selecționer.

Victor Piturca critica decizia luata de Luis Enrique, de a-l lasa pe Morata sa execute lovitura de departajare

Victor Pițurcă l-a „înțepat” pe fostul său prieten și acum câteva zile. A spus că FCSB nu câștigă titlul pentru că Becali se implică la echipă și decide transferurile, strategia de joc, echipa de start și schimbările.

„Este a opta încercare consecutivă a FCSB-ului de a câștiga titlul. E dificil, e dificil pentru că știm toți că echipa nu e făcută de antrenor, deja ei pleacă cu un minus foarte, foarte mare. Acum echipe din Albania, Armenia și Georgia ne pun probleme”, a declarat Victor Pițurcă, pentru PRO TV.

Gigi Becali și FCSB se află în fața unui examen foarte important. Finanțatorul clubului a anunțat că dacă echipa nu se califică în grupele Europa Conference League va trebui să reducă foarte mult bugetul pentru că nu vrea să aducă de acasă trei milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe