VIDEO EXCLUSIV

Victor Dorobanțu, planuri de nuntă cu iubita. Cum l-a „testat” partenera: „Nu mă așteptam să reziste” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.06.2023, 18:57

Victor Dorobanțu este magician, iar viața lui s-a schimbat radical de când a interpretat rolul “The Thing” din serialul Wednesday, de pe Netflix.

Pe plan personal, tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artista Eliza Chifu, care a participat la emisiuni precum SuperStar sau The Four – cei 4.

În interviul exclusiv pentru Impact.ro, cei doi îndrăgostiți ne-au povestit cum s-au cunoscut și ce teste a avut de trecut Victor, pentru ca Eliza să îl vadă cu ochi buni. Într-o primă fază i s-a părut arongant și a apelat la diverse manevre pentru a-l ține departe de ea.

Victor Dorobanțu și iubita sa sunt împreună de jumătate de an, dar lucrurile au evoluat rapid între ei. Semn că relația este serioasă, îndrăgostiții și-au cunoscut părinții celuilalt destul de repede.

Mai multe detalii despre viața lor, am aflat direct de la ei. Cei doi au fost prezenți zilele trecute la avanpremiera filmului Flash, care a avut loc într-un mall din Capitală.

Victor Dorobanțu a petrecut 15 ore la prima întâlnire

Cum v-ați cunoscut? Ai spus că a fost o întâlnire ca în filme.

Victor: Poate filme de comedie să spunem. Noi ne-am cunoscut la o petrecere, unde o prietenă de-a ei se cunoștea cu un prieten de-al meu. Niciunul dintre noi nu voia să fie la acea petrecere sau în club, pentru că nu ne plac cluburile așa mult.

Și ne-am trezit că domne, hai să socializăm! Ea a fugit de mine câteva zile ca să spun așa, eu am insistat cu mesaje, am ieșit la un date care, dacă îmi amintesc bine a durat cam 15 ore și nu acasă, adică ne-am plimbat.

Am rezistat. Ea a încercat să mă pună în capcane, m-a luat cu ea la mall cu speranța că mă voi plictisi de magazine și ea nu-și căuta nimic. Eu am rezistat cu brio, ba chiar îi dădeam sfaturi. A zis: gata, am dat de dracu!

Eliza: Aici chiar m-a șocat, nu mă așteptam să reziste cu mine în mall niciodată!

Victor: Deci nu neapărat ca în filme, dar ca în filme de comedie se poate spune, da!

Eliza Chifu: “A rezistat cu mine în mall  4 ore jumătate aproximativ, a trecut testul”

La ce teste l-ai supus și care a fost prima impresie când l-ai cunoscut? Presupun că îl știai.

Eliza: Nu, nu îl știam, l-am văzut prima dată atunci în club, la petrecere și mi s-a părut super arogant cumva, dar și eu eram la fel.

Victor: Nu sunt arogant, așa par, mi se spune des, nu înțeleg de ce. Oameni buni, nu sunt arogant, nu știu ce are lumea cu mine!

Eliza: Nu e! Având în vedere că a rezistat cu mine în mall  4 ore jumătate aproximativ, a trecut testul. După care a doua sau a treia zi l-am dus acasă la ai mei!

Victor: Da, a fost pe repede înainte!

Deci e treabă serioasă!

Victor: Da, mă plictiseam la mine la revelion și a zis: “Nu vrei să vii la ai mei?” Normal că prietenii au zis: “Bă, ești nebun? În primele zile la socrii? Doamne ferește!” Eu m-am dus, m-am înțeles cu tatăl ei.

Dar tu ai dus-o la părinții tăi?

Victor: Da, normal, toată lumea se cunoaște, da.

Înțeleg că sunteți pregătiți pentru pasul următor sau e prea devreme?

Victor: E prea devreme! Ce are toată lumea? Toată lumea la eveniment ne-a întrebat unde e verigheta. Ce verighetă, oameni buni?

Ai menționat un pic mai devreme de socri.

Păi cum să le zic? Părinții iubitei mele, nu-s socrii, na, poate viitori socri, nu știm.

Ce planuri aveți de vacanță?

Victor: Nu ne permitem vacanță, pentru că în momentul de față mergem la multe evenimente, convenții, comic con-uri reprezentând serialul Wednesday și în fiecare țară în care mergem la comic con rămânem și câteva zile să ne plimbăm. Combinăm plăcerea cu munca și iese frumos. Nu prea ne permite timpul să găsim spații de vacanță pentru noi, dar ne-am dori foarte mult.

Unde vă veți plimba în interes profesional?

Victor: Poimâine plecăm în Polonia, apoi în Bulgaria și după aceea în Texas.

Pentru tine pe plan profesional ce urmează?

Eliza: Eu sunt cântăreață, asta am făcut toată viața. Momentan pentru mine cu muzica tot sunt în căutări de producători, de case de discuri, cu care să mă înțeleg și care să rezoneze cu mine. Nu mi-aș schimba niciodată stilul, aș putea să cânt orice, îmi place muzica în general.

Citește și A murit prima interpretă a rolului Wednesday Addams. Lisa Loring a suferit un atac cerebral!

Știi vreo piesă de-a ei?

Victor: Măi, nu, are 2 piese scoase de ea, nici ea nu este mândră de ele, așa că nici eu nu am vrut să le știu. În general cântă cover-uri, dar lucrăm cu câțiva producători și încercăm să descoperim ce poate să facă. O ajut și eu cu ce pot, cu idei.

Eliza: Ne susținem foarte mult.

Victor: Asta e regulă.

Video: Daniel Bălan

Citește și Când apare Wednesday sezonul 2. Cât mai au de așteptat fanii pentru a vedea continuarea serialului care face furori pe Netflix!

Urmăriți Impact.ro și pe