Vica Blochina arată de milioane la 46 de ani. Imaginile care o dovedesc. Foto

Badea Violeta 13.06.2022, 14:42

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, face furori pe rețelele sociale. Ca și în cazul altor persoane publice, frumoasa blondină este din ce în ce mai prezentă în reclamele din mediul online, ridicând în slăvi niște produse. De data aceasta însă, vedeta a oferit un adevărat spectacol fanilor săi datorită imaginilor incitante. Iată cum s-a pozat fosta balerină!

A vrut să promoveze niște costume modelatoare, dar a oferit un adevărat show fanilor

La cei 46 de ani ai săi, Vica Blochina se poate lăuda cu un trup perfect. Fosta balerină face senzație pe rețelele sociale, unde se afișează fără nicio problemă cu corpul său tonifiat și formele sale apetisante care pot fura mințile oricărui bărbat din lume indiferent de gusturi, vârstă sau naţionalitate.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a oferit un adevărat spectacol fanilor săi de pe Instagram în timp ce le prezenta niște costume modelatoare. Acestea nu au făcut altceva decât să-i pună în valoare formele voluptuoase. De asemenea, vedeta a dovedit de foarte multe ori că îi place să pozeze în ipostaze provocatoare.

Nu de puține ori, superba blondină s-a fotografiat aproape goală pe Instagram, unde a primit numeroase aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor săi.

Vica Blochina 2
Vica Blochina arata senzational la 46 de ani

Cum se menține în formă Vica Blochina

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina a dezvăluit secretele sale în materie de frumusețe și siluetă. Vedeta reușește să se mențină într-o formă de zile mari prin sport.

De asemenea, fosta balerină a recunoscut că a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Mai exact, vedeta și-a revitalizat tenul cu un tratament ce a durat aproximativ 20 minute.

Blondina s-a declarat extrem de mulțumită de acest tratament care i-a hidratat pielea și a făcut-o să pară mai tânăra. Tototdată, Vica Blochina a mai precizat că folosește și creme de cea mai bună calitate, dar că obișnuiește să-și aplice și măști hidratante.

În ceea ce privește silueta perfectă, fosta amantă a selecționerului a spus că a ținut numeroase diete, dar că a acestea nu au dat rezultatele dorite. Totuși, blondina a precizat că este foarte atentă la ceea ce mănâncă și, de asemenea, face și mult sport.

„Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene.”, a spus Vica Blochina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...