Vica Blochina a făcut accident cu o betonieră. Momente cumplite pentru blondină: „S-a urcat pe mine”

Nicu Stan 03.12.2021, 12:46
Vica Blochina a făcut accident cu o betonieră. Momente cumplite pentru blondină: „S-a urcat pe mine”

Vica Blochina a făcut accident cu o betonieră. Blondina a trăit clipe de groază după ce monstrul auto aproape că s-a urcat pe mașina ei. Luna decembrie, luna cadourilor, a debutat cu stângul pentru Vica Blochina, după ce astăzi mașina i-a fost avariată în trafic de către un șofer care conducea o betonieră.

Vica Blochina, implicată într-un accident rutier. O betonieră a intrat în plin în mașina blondinei

Vica Blochina a fost implicată într-un accident de circulație în urmă cu scurt timp. Vedeta a povestit nervoasă evenimentul neplăcut pe pagina proprie de socializare, acolo unde a postat și o fotografie cu mașina avariată.

Accidentul a avut loc în București, iar mașina Vicăi Blochina a fost acroșată de o betonieră. Din primele informații ale vedetei, se pare că șoferul, neatent pentru că ar fi vorbit la telefon, i-a șifonat acesteia mașina, una scumpă de altfel.

Postarea Vicai Blochina
Postarea Vicai Blochina

Postarea Vicăi de pe rețeaua de socializare vizavi de accident

„Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci…”, a scris nervoasă Vica Blochina pe pagina ei de Instagram.

Vedeta nu ar fi dorit să facă înțelegere amiabilă cu șoferul betonierei

Vica Blochina a spus că nu și-a dorit să facă înțelegere amiabilă cu respectivul șoferul care i-a șifonat autoturismul.

„Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut.”, a declarat Vica Blocina, potrivit cancan.ro.

Vica Blochina riscă să fie dată afară din casă?

Pe de altă parte, de curând s-a zvonit că Vica Blochina ar urma să fie dată afară din casa în care locuiește. Fosta amantă și mamă a băiatului lui Victor Pițurcă susține că ea se află în proces, de mai mulți ani, cu administrația imobilului în care stă.

Vica Blochina a mai precizat că a cumpărat apartamentul cu datorii, care, din cauza penalizărilor, s-au transformat în niște sume enorme.

Ce probleme are Vica Blochina cu locuința

„Nu mă ascund. Am o problemă cu administrația de ani de zile. A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat, noi am preluat o datorie despre care eu chiar nu am știut. Au crescut foarte mult penalitățile. Când am vrut să mă înțeleg cu ei nu am putut, m-am certat, știi că eu sunt rea.

Am zis, nu vreți așa, nu vreți. Nu e vorba să mă dea afară cineva din casă. M-au dat de multe ori în judecată, e a patra, a cincea oară. Mă hărțuiesc, într-adevăr. Nu știu, sunt foarte mari penalitățile. Mă doare capul… Apartamentul costă jumătate de milion de euro”, spunea Vica Blochina.

Urmăriți Impact.ro și pe