Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 25 septembrie pe Antena

Daria Petrescu 25.09.2021, 09:36
Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 25 septembrie pe Antena

„Asia Express” sezonul 4 revine cu o nouă ediție sâmbătă, 25 septembrie. Concurenții vor avea parte de noi provocări, care mai de care mai dificile. Nervi întinși la maxim și situații neprevăzute. De asta au parte cele 9 perechi care au pornit pe Drumul Împăraților în noul sezon. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 25 septembrie pe Antena

Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 25 septembrie pe Antena

„Asia Express” sezonul 4 este unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Antena 1. Emisiunea a început pe 18 septembrie, iar telespectatorii au parte de trei ediții pe săptămână. Traseul concurenților a fost filmat în Turcia, pe timp de pandemie, așa că situația nu a fost deloc ușoară. Cu toate astea, întâmplările de care au avut parte te țin cu sufletul la gură în fiecare ediție. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 25 septembrie pe Antena.

Prima imunitate din acest sezon a fost câștigată de Mihai și Elwira Petre

Prima imunitate din concurs a fost câștigată de Elwira și Mihai Petre, iar aceștia au avut avantaje de care au profitat din plin.

Astfel că, în ediția din 21 septembrie 2021, Mihai Petre și soția lui, Elwira, s-au comportat ca niște turiști în Turcia

Cei doi au avut parte de relaxare, odihnă și plimbare. Ceilalți concurenți au făcut tot ce au putut să prindă feribotul să ajungă în Istanbul, în timp ce Mihai Petre și Elwira beneficiau de surprize. Cei doi concurenți Asia Express au ajuns într-o nouă locație, la un hotel de lux și au fost primiți regește.

Cine a câștigat cea de-a doua imunitate la Asia Express

În ediție din 21 septembrie, patru echipe au avut parte de imunitate și s-au bucurat de câteva momente de relaxare.

Patru echipe au pierdut feribotul, două dintre ele ajungând în port, chiar cu câteva momente înainte ca acesta să plece spre Istanbul. Adriana și Maria Speranța, dar și Zarug și Lorelei erau la căpătul puterilor.

Cele 4 echipe trebuiau să ajungă într-una dinrte cele mai vestite piețe ale Istanbulului. În lupta contra-cronometru, prima echipă care a ajuns la Irina a fost cea formată din Lidia și Estera.

Irina a avut cu ea un judecător care asculta să vadă cum pronunță concurenții melodia lui Tarkan. Pe locul 2 au ajuns Eliza și Natanticu. Alexandra și Anca au ajuns pe locul 3. Deși nu au fost printre echipele imune, Alexandra și Anca au primit cadou de la Irina cazare la hotel și o cină  și asta pentru că mama Alexandrei Ungureanu își aniversa vârsta de 68 de ani.

Cine sunt concurenții

Nume mari din showbiz au acceptat provocarea și cea mai tare experiență din viața lor. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu.

De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.