Vești triste despre Madonna după externare. Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă

Ana-Maria Tudor 30.06.2023, 15:43
Vești triste despre Madonna după externare. Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 64 de ani, a fost adusă de urgență la un spital din New York după ce a fost găsită inconștientă. Starea ei a fost atât de gravă încât familia se pregătea pentru tot ce era mai rău, însă ea a fost externată din spital.

Ce probleme are Madonna după externare

După ce a fost externată din spital, Madonna se confruntă cu complicații de sănătate, potrivit informațiilor furnizate de pagesix.com.

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, se confruntă cu simptome precum incapacitatea de a se ridica din pat și episoade de vărsături incontrolabile. Aceste probleme survin în urma unei infecții bacteriene care a dus la internarea sa de urgență în spital în această săptămână.

După ce a petrecut câteva zile în secția de terapie intensivă, Madonna, în vârstă de 64 de ani, s-a întors la reședința ei din New York.

Cu toate acestea, starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit semnificativ, deoarece artista a rămas încă imobilizată la pat, de la momentul externării din spital.

Conform surselor interne, primele simptome, inclusiv vărsăturile, au apărut sâmbătă, iar în acea perioadă Madonna ar fi leșinat. Acestea au mai dezvăluit că la un moment dat artista nu a avut reacții, ceea ce a necesitat intubarea acesteia pentru o noapte.

Din ce cauză au apărut problemele Reginii muzicii pop

Sursele afirmă că programul riguros de repetiții al câștigătoarei premiului Grammy pentru turneul său „Celebration” a fost speculat anterior ca posibilă cauză a bolii sale.

Potrivit informațiilor obținute de Page Six, Madonna s-ar fi antrenat intens timp de săptămâni întregi, petrecând aproximativ 12 ore pe zi la repetiții. Conform informațiilor furnizate de TMZ, sănătatea artistei se deteriora de mai mult timp, deoarece s-a confruntat cu febra timp de o lună.

Cu toate acestea, Madonna pare să fi ignorat simptomele și nu a căutat asistență medicală, fiind concentrată pe pregătirea viitorului său turneu, programat să înceapă pe 15 iulie.

Guy Oseary, managerul cântăreței, a confirmat că turneul artistei a fost suspendat în urma spitalizării acesteia. Tot el a fost cel care a comunicat publicului despre internarea clientei sale.

„În acest moment, va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include și turneul. Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate.”, a spus directorul muzical, în vârstă de 50 de ani, în declarația postată miercuri pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe