Darius Olaru a ajuns la spital cu ambulanța după ce a fost lovit dur de Mateo Susic. Ce i-au spus medicii mijlocașului de la FCSB

Sorin Barbu 17.04.2022, 22:19

Momente grele pentru Darius Olaru. Mijlocașul FCSB a fost lovit foarte tare de Mateo Susic și a ajuns cu ambulanța la spital. Fundașul formației CFR Cluj a primit direct cartonașul roșu, iar trupa lui Dan Petrescu a jucat o repriză cu om mai puțin pe teren. Trupa lui Toni Petrea a câștigat cu 1-0 și a ajuns la două puncte de primul loc.

Darius Olaru, transportat cu ambulanța la spital

Gigi Becali spunea înaintea partidei CFR Cluj – FCSB că așteaptă de la Istvan Kovacs să dea rapid cartonașe galbene și să nu încurajeze un joc dur.

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!”, a avertizat Gigi Becali, înaintea partidei.

Arbitrul de centru nu a ezitat nicio clipă și i-a arătat direct cartonașul roșu lui Mateo Susic, în minutul 43 al partidei. Fundașul formației CFR Cluj a intrat foarte tare la Olaru, cu talpa pe tibia piciorului drept, și a fost trimis la cabine.

Olaru a încercat să continue, dar a fost nevoit să iasă de pe teren, ajutat de oamenii din sfaff-ul medical. Veștile pentru el nu sunt deloc bune. Orange Sport are informații că Olaru a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și a fost transportat cu ambulanța la spital.

În locul lui a intrat Malcom Edjouma. Cu un om mai mult pe teren, FCSB a forțat în ofensivă și a marcat un gol prin Octavian Popescu. A fost reușita care a adus victoria după opt ani la Cluj, iar FCSB a ajuns la doar două puncte de primul loc.

„Când a ieșit de pe teren a spus că nu-și simte piciorul și ne-am speriat și l-am trimis la spital. A făcut o radiografie și se pare că nu este o ruptură, așa cum ne-am temut, ci doar o contuzie”, a explicat antrenorul Toni Petrea situația jucătorului.

Darius Olaru s-a întors la stadion rapid și s-a bucurat alături de colegii de echipă, care cu câștigat cu 1-0 duelul cu CFR Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe